×
Μενού

Skateboard Package Kids

Περιγραφή

Θέλετε να κάνετε το παιδί σας να ασχοληθεί με το σκέιτμπορντ; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το παιδικό μας πακέτο για skateboard! Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται το παιδί σας για να ξεκινήσει να κάνει σκέιτμπορντ, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους παιδικού σκέιτμπορντ, ενός κράνους και ενός σετ προστατευτικών μαξιλαριών για αγκώνες, καρπούς και γόνατα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο πακέτο ένα εργαλείο για πατίνια για να βεβαιωθείτε ότι η νέα βόλτα του παιδιού σας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση.

Δείτε τι περιλαμβάνει το παιδικό μας πακέτο για σκέιτμπορντ:

  • Πλήρες παιδικό skateboard: Τα υψηλής ποιότητας παιδικά μας skateboards είναι ιδανικά για αρχάριους και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και στυλ.
  • Κράνος: Τα κράνη μας έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν το παιδί σας ασφαλές ενώ κάνει πατινάζ και συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας.
  • Προστατευτικά μαξιλαράκια: Τα προστατευτικά μας μαξιλαράκια για τους αγκώνες, τους καρπούς και τα γόνατα παρέχουν εξαιρετική προστασία από πτώσεις και τραυματισμούς.
  • Εργαλείο για πατινάζ (προαιρετικά): Με το εργαλείο πατινάζ μας, το παιδί σας μπορεί εύκολα να ρυθμίσει το πατίνι του σύμφωνα με τις προτιμήσεις του και να εκτελέσει βασική συντήρηση.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για να ξεκινήσει το παιδί σας το ταξίδι του με το skateboard! Παραγγείλτε σήμερα το παιδικό μας πακέτο skateboard και αφήστε τη διασκέδαση να ξεκινήσει!

Προβολή όλων

κριτικές   (7)

Πολύ καλύτερη τιμή για τα ίδια προϊόντα
ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΑ ΣΑΒΒΑ (Ιωαννινα)
15/02/2022
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 7 κριτικών
SkatePro