×
Μενού

Tilt Theory Kit

Περιγραφή

Ετοιμαστείτε να ανεβάσετε την οδήγηση του σκούτερ σας στο επόμενο επίπεδο με το Tilt Theory Kit, το οποίο περιλαμβάνει εξαρτήματα Tilt κορυφαίας ποιότητας που συνδυάζονται για να σας προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης.

Το κιτ Tilt Theory Kit περιλαμβάνει:

  • Κατάστρωμα σκούτερ Tilt Theory: Απολαύστε απαράμιλλο έλεγχο και στυλ με το κατάστρωμα σκούτερ Tilt Theory 3, που διαθέτει βελτιωμένο σχήμα "Crook Nook" για βελτιωμένες δυνατότητες nose-trick και σχεδιασμό σε σχήμα κουτιού με καμπύλη στο πίσω μέρος για αβίαστο τρόχισμα. Επιλέξτε από μια ποικιλία μεγεθών για να βρείτε την ιδανική εφαρμογή για το στυλ οδήγησής σας.
  • Μπάρα σκούτερ με κλίση: Αναβαθμίστε την οδήγησή σας με την επιλογή μας από υψηλής ποιότητας μπάρες σκούτερ Tilt, κάθε μία από τις οποίες είναι κατασκευασμένη με ακρίβεια και σχεδιασμένη να αντέχει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ακροβατικές φιγούρες.
  • Πιρούνι σκούτερ Tilt: Απολαύστε ανώτερο τιμόνι και έλεγχο με το πιρούνι σκούτερ Tilt, σχεδιασμένο για να παρέχει βέλτιστη ακρίβεια και απόκριση για όλα τα freestyle κόλπα σας.
  • Τροχοί Tilt Scooter (προαιρετικά): Ολοκληρώστε το στήσιμό σας με ένα σετ τροχών σκούτερ Tilt, που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα για να ταιριάζουν με το στυλ οδήγησης και τις προτιμήσεις σας.
  • Σετ κεφαλής Tilt Scooter (προαιρετικό): Εξασφαλίστε ομαλή και αβίαστη οδήγηση με το σετ κεφαλής σκούτερ Tilt, που διαθέτει ρουλεμάν υψηλής ποιότητας για μειωμένη τριβή και αυξημένη αντοχή.
  • Ταινία λαβής Tilt Scooter (προαιρετική): Προσθέστε την τέλεια τελική πινελιά στο προσαρμοσμένο σκούτερ σας με την ταινία πρόσφυσης Tilt, η οποία παρέχει ανώτερη πρόσφυση και έλεγχο, ενώ αναδεικνύει το μοναδικό σας στυλ.

Επιλέγοντας το Tilt Theory Kit, όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα για τον εξαιρετικό εξοπλισμό της Tilt, αλλά θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σκούτερ, προσαρμοσμένο στις ακριβείς οδηγικές σας προτιμήσεις. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την εμπειρία οδήγησής σας - παραγγείλετε το Tilt Theory Kit σήμερα και ξεκλειδώστε έναν κόσμο δυνατοτήτων.

Προβολή όλων

κριτικές   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
21/11/2023
Βαθμολογία: 5 στα 5!
SkatePro