Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού

Space 2 Deck Πατίνι Κόλπα

Βίντεο
Βίντεο
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Πετάξτε τον εαυτό σας μπροστά από το πλήθος με αυτό το σούπερ τεχνικό επαγγελματικό setup καταστρώματος σκούτερ από την Proto

Ως μέρος της σειράς καταστρωμάτων TDI (Tunglok Deck Integration) από την Proto, έρχεται το κατάστρωμα Space 2, που στην πραγματικότητα είναι μόνο ένα κενό κατάστρωμα, χωρίς λαιμό, φρένο ή οτιδήποτε άλλο. Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να αλλάζετε τα μέρη που φθείρονται ταχύτερα ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ οδήγησης.

Θετικά φορτωμένο με φονική τεχνολογία για να σας κρατήσει στο σημείο

Τρεις τεχνολογίες θα σας κάνουν να τρέχουν τα σάλια σαν νήπιο μετά από καραμέλα. Συνδυάστε το με την ενημερωμένη, βελτιωμένη και εξαιρετικά grind-able γεωμετρία του Space 2 και έχετε μια ξεκάθαρη λύση νικητή.

  • TDI
    Το σύστημα Tunglok Deck Integration έχει σχεδιαστεί με ξεχωριστό deck και λαιμό, που μπορούν να βιδωθούν μαζί με ένα σύστημα γλώσσας και αυλακώσεων που κρατά τα πάντα στη θέση τους.
  • UBS
    Η εισαγωγή αυτού του συστήματος Universal Brake System σας επιτρέπει να καθορίσετε με ακρίβεια πού θα πρέπει να βρίσκεται το φρένο σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, το στυλ οδήγησης και το μέγεθος του τροχού σας.
  • FM Tech
    Η τεχνολογία Flush Mount Technology εφαρμόζεται για να απαλλαγούμε μια για πάντα από τα χυτά κωνικού σχήματος μανταλάκια, τα οποία έχουν την τάση να σπάνε άξονες. Το κυλινδρικό σχήμα των ενθέτων του καταστρώματος παρέχει στήριξη σε όλο το πλάτος του πίσω μέρους του καταστρώματος, γεγονός που σας επιτρέπει να είστε πιο ακριβείς στα grinds.

Το Space 2 είναι κατασκευασμένο για ταχύτητα και trick slaying

  • Απολαύστε αυτή την ενημερωμένη γεωμετρία που αποδίδει πολύ πιο ομαλές μύτες blunts
  • Το κατάστρωμα σκούτερ Space 2 pro είναι κατασκευασμένο με πλήρως επίπεδες πλευρές

Σημείωση:

  • Δεδομένου ότι αυτό το pro scooter deck είναι φτιαγμένο για trick riding υψηλών απαιτήσεων, δεν το συνιστούμε σε αρχάριους αναβάτες ή απόλυτους αρχάριους.
  • Με βάση το γεγονός ότι τα κύρια εξαρτήματα της κατασκευής του καταστρώματος μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, το συνιστούμε μόνο σε όσους από εσάς γνωρίζουν καλά την εργαλειοθήκη

Χαρακτηριστικά

Πλάτος deck:
12.7cm (5")
Μήκος deck:
55.9cm (22")
Διάμετρος ρόδας:
100mm, 105mm, 110mm, 115mm, 120mm, 125mm
Βάρος:
1180g
Υλικό:
Αλουμίνιο 6000 Series
Σχήμα dropout:
Box-cut
Concave:
Ναι
Grind plate:
Ναι

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

SkatePro