×
Μενού

Crew Ribeiro LC Skateboard Deck

Νέο
1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Δείτε επίσης

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Σκαρφαλώστε και σπάστε τους δρόμους με το Jart Crew Ribeiro LC Skateboard Deck, τον τέλειο σύντροφο για τις αστικές σας περιπέτειες στο skateboarding!

Η Jart Skateboards, γνωστή για την εξαιρετική της δεξιοτεχνία, σας προσφέρει αυτό το κορυφαίας ποιότητας deck που διαθέτει premium κατασκευή. Κατασκευασμένο από το καλύτερο ξύλο σφενδάμου, που φημίζεται για τη δύναμη και την ανθεκτικότητά του, το Jart Crew Ribeiro LC Skateboard Deck είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τα πιο σκληροπυρηνικά ακροβατικά και κόλπα.

Με μήκος 31,85 ίντσες (80,9 cm) και γενναιόδωρο μεταξόνιο 14,2 ίντσες (36 cm), αυτό το κατάστρωμα skateboard προσφέρει άφθονο χώρο για τα πόδια σας και παρέχει αυξημένη σταθερότητα κατά τη διάρκεια των συνεδριών σας με skateboard.

Το κατάστρωμα Jart Crew Ribeiro LC Skateboard διαθέτει ιδανικό κοίλο σχεδιασμό, βελτιστοποιημένο για να προσφέρει ακριβή έλεγχο και απόκριση. Η ελαφρώς ανεστραμμένη μύτη και η ουρά, με διαστάσεις 6,87 ίντσες και 6,59 ίντσες αντίστοιχα, διευκολύνουν τα ομαλά ollies και τις αβίαστες προσγειώσεις.

Χαρακτηριστικά

Πλάτος deck:
8" (20.3cm)
Μήκος deck:
31.85" (80.9cm)
Μεταξόνιο:
14.2" (36cm)
Μήκος μύτης:
6.87"
Μήκος ουράς:
6.59"
Υλικό deck:
Σφένδαμος
Griptape:
Δεν περιλαμβάνεται

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro