Καλό Πάσχα!
1 = 1 Πασχαλινή καμπάνια  -  Κάντε κλικ εδώ
×
Μενού

Skateboard Deck and Wheels Package

Περιγραφή

Το πακέτο καταστρώματος και τροχών για skateboard συνδυάζει εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για μια ομαλή και κομψή οδήγηση. Δημιουργήστε μια μοναδική ρύθμιση επιλέγοντας το deck και το griptape που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ οδήγησής σας.

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε τέσσερις τροχούς σκέιτμπορντ υψηλής απόδοσης και ένα εύχρηστο εργαλείο για σκέιτμπορντ για να ολοκληρώσετε τη σύνθεσή σας.

Προσαρμόστε το deck σας με τη μεγάλη γκάμα σχεδίων και μεγεθών που διαθέτουμε και εξασφαλίστε τέλεια εφαρμογή με την επιλογή μας σε premium griptapes. Διαλέξτε από τη γκάμα των πακέτων τεσσάρων τροχών μας, που κυμαίνονται από φιλικά προς τους αρχάριους έως επαγγελματικού επιπέδου. Το ανθεκτικό εργαλείο για πατίνια εγγυάται εύκολες προσαρμογές και επισκευές εν κινήσει.

Απολαύστε την ευκολία του να έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο. Εξοικονομήστε χρόνο, προσπάθεια και χρήματα με το πακέτο deck και τροχών για skateboard, την ιδανική επιλογή για αναβάτες όλων των επιπέδων που επιθυμούν να δημιουργήσουν το setup των ονείρων τους. Πάρτε το δικό σας σήμερα και ετοιμαστείτε να ρολάρετε!

Προβολή όλων

κριτικές   (22)

Fantastic deal!
T. Stephens (Truro)
11/01/2023
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Ya, very happy with this combo...
Ciarrai Hyslop (Cork)
05/01/2023
Βαθμολογία: 5 στα 5!
These Packages are great value for money , even if you’re just buying spares or trying out setups without setting up a whole new board
Karl H. (Balbriggan)
13/12/2022
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 22 κριτικών
SkatePro