×
Μενού

Meow Skateboards

Η Meow Skateboards κατασκευάζει μια σειρά από πλήρη skateboards, καταστρώματα και ενδύματα που απευθύνονται σε γυναίκες skateboarders. Τα decks και τα ολοκληρωμένα skateboard Meow είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα αναβατών και αναγνωρίζονται αμέσως χάρη στα σχέδια που εμπνέονται από γάτες. Τα decks Meow κατασκευάζονται από σφενδάμι 7 στρώσεων και είναι χειροποίητα, εξασφαλίζοντας μια ποιοτική σανίδα που είναι κατασκευασμένη για να διαρκέσει.

Η Meow ιδρύθηκε το 2012 ως απάντηση στην υποεκπροσώπηση των γυναικών στο skateboarding. Η ιδρύτριά του Lisa Whitaker κουράστηκε από τις ταλαντούχες γυναίκες skaters που αγωνίζονταν να επιτύχουν χορηγία και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Η Meow Skateboards έχει σκοπό να είναι μια κοινότητα καθώς και μια μάρκα, και σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια επιτυχημένη ομάδα skateboarding αποκλειστικά από γυναίκες.

Παρέχοντας έμπνευση σε κορίτσια σε όλο τον κόσμο και βοηθώντας στην υποστήριξη της γυναικείας κοινότητας του skateboarding, το Meow Skateboards αξίζει σίγουρα να το ελέγξετε.

Προβολή όλων

Παρόμοια προϊόντα

SkatePro