×
Μενού

Slamm Scooters

Η Slamm Scooters είναι μια μάρκα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ειδικεύεται σε σκούτερ ακροβατικών για αρχάριους και μεσαίου επιπέδου με τολμηρά γραφικά. Η μάρκα είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή ολοκληρωμένων σκούτερ με την υψηλότερη ποιότητα σε προσιτές τιμές, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να έχετε μεγάλη αξία για τα χρήματά σας με τα σκούτερ ακροβατικών Slamm.

Παρόλο που η Slamm εστιάζει κυρίως στην παραγωγή ολοκληρωμένων σκούτερ, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων σκούτερ σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Προσαρμόστε το σκούτερ σας με ένα ζευγάρι ζάντες ή χειρολαβές σκούτερ Slamm με έντονα χρώματα και κάντε τη βόλτα σας το μάτι που τραβάει τα βλέμματα στο skatepark. Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τις περιπέτειές σας με το σκούτερ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, η Slamm παρέχει επίσης άνετα και ρυθμιζόμενα κράνη skate.

Από την ίδρυσή της το 2009, η Slamm Scooters έχει καταφέρει να παρουσιάσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και υψηλής ποιότητας ακροβατικά σκούτερ στην κατηγορία τιμών της.

Προβολή όλων

Παρόμοια προϊόντα

SkatePro