×
Μενού

Summer Set

Περιγραφή

Απολαύστε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία με το Summer Set, το τέλειο τρίο για να είστε κομψές και προστατευμένες κάτω από τον καυτό ήλιο. Συνδυάστε το αγαπημένο σας T-shirt, ένα ζευγάρι μοντέρνα γυαλιά ηλίου και ένα κλασικό καπέλο για να δημιουργήσετε την προσωπική σας καλοκαιρινή εμφάνιση. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτόν τον συνδυασμό- μη διστάσετε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο ή χρώμα σας εκφράζει. Φορέστε τα μαζί ή συνδυάστε τα με την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας - οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!

Όχι μόνο θα δείχνετε αβίαστα δροσεροί, αλλά θα είστε επίσης προστατευμένοι από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Μείνετε άνετοι και ασφαλείς, ενώ ταυτόχρονα κάνετε μια δήλωση όπου κι αν πάτε.

  • Επιλέξτε από μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων T-shirt.
  • Επιλέξτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που ταιριάζει στο στυλ σας.
  • Επιλέξτε ένα καπέλο που ολοκληρώνει την εμφάνισή σας.

Το καλοκαιρινό μας σετ είναι κάτι περισσότερο από ένα κομψό σύνολο- είναι ένα πακέτο αξίας με εξοικονόμηση χρημάτων. Γιατί να αγοράσετε κάθε στοιχείο ξεχωριστά όταν μπορείτε να τα αποκτήσετε μαζί σε μειωμένη τιμή; Αρπάξτε αυτή την αποκλειστική προσφορά και γλιτώστε την ταλαιπωρία της αγοράς τους μεμονωμένα. Όλοι κερδίζουν - αποκτάτε τα τέλεια καλοκαιρινά είδη πρώτης ανάγκης και εξοικονομείτε χρήματα.

Προβολή όλων

SkatePro