×
Μενού

Backcountry Ski Package - Skis & Bindings

Περιγραφή

Πηγαίνετε στο backcountry με στυλ με το Backcountry Ski Package. Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της περιπέτειας, αυτό το πακέτο σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τέλειο συνδυασμό σκι και δεσμών και να προσθέσετε ακόμη και μια βολική τσάντα σκι και ένα θερμαντικό για το λαιμό για το πλήρες πακέτο.

  • Αλπικά σκι περιήγησης: Η επιλογή μας από υψηλής ποιότητας Alpine Touring Ski προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ελαφριάς ευελιξίας και στιβαρής απόδοσης. Αυτά τα σκι θα σας προσφέρουν τον έλεγχο και την ευελιξία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση στο backcountry.
  • Δεσίματα σκι: Επιλέξτε τις τέλειες δέστρες που ταιριάζουν με το στυλ σκι και τις μπότες σας. Η επιλογή μας περιλαμβάνει μια ποικιλία δεσμών από κορυφαίες μάρκες, σχεδιασμένες τόσο για αλπικό όσο και για σκι telemark.
  • SkatePro Skibag: Διατηρήστε τα σκι και τα μπαστούνια σας ασφαλή και προστατευμένα με την ανθεκτική SkatePro skibag μας. Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτει άνετο ιμάντα ώμου για εύκολη μεταφορά.
  • Θερμός λαιμού SkatePro: Μείνετε ζεστοί και προστατευμένοι από τα στοιχεία της φύσης με το μαλακό, με fleece επένδυση θερμαντήρα λαιμού SkatePro. Έχει σχεδιαστεί για να σας κρατάει άνετους κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών backcountry, χωρίς να θυσιάζει την αναπνοή.
  • Υπηρεσία τοποθέτησης: Αν προτιμάτε, μπορείτε να τοποθετήσετε τις δέστρες σας επαγγελματικά στα σκι σας από τους έμπειρους τεχνικούς μας. Αυτή η υπηρεσία εξασφαλίζει ακριβή εφαρμογή και βέλτιστη απόδοση στις πίστες. Απλά προσθέστε την υπηρεσία τοποθέτησης δεσμών στο καλάθι σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Μην χάσετε την απόλυτη εμπειρία σκι σε ορεινές περιοχές. Αποκτήστε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να κατακτήσετε κάθε έδαφος με το πακέτο σκι Backcountry σήμερα.

Προβολή όλων

Χαρακτηριστικά

Δέστρες:
Δεν περιλαμβάνεται
SkatePro