Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού
CCM

Ribcor 66K Senior παγοπέδιλα Ice Hockey

(3)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Η σειρά Ribcor ήταν πάντα για αφοσιωμένους παίκτες χόκεϊ που περιμένουν το καλύτερο από τον εξοπλισμό τους. Το Ribcor 66K δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μεγάλη έμφαση στις ιδιότητες βελτιστοποίησης του βήματος και με την τεράστια εμπειρία από την ομάδα χόκεϊ της CCM είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε ένα πατίνι που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάθε επιπέδου παίκτη. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι το τέταρτο Ribcor, το οποίο παρέχει ενισχυμένη κάμψη προς τα εμπρός και ανθεκτικότητα.

Η γλώσσα των παγοπέδιλων χόκεϊ επί πάγου Ribcor 66K είναι μια κατασκευή από τσόχα υψηλής πυκνότητας δύο τεμαχίων με μεγάλη άνεση και εφαρμογή. Η εξωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη από ενέσιμο πλαστικό και είναι αεριζόμενη για μια ελαφρύτερη μπότα με μεγάλη ροή αέρα.

Το ανατομικό πέλμα της CCM φροντίζει να παίρνετε κάθε φορά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τις μεταφορές ενέργειας.

Χάρη στη χρήση της υποδοχής SpeedBlade 4.0 έχετε μια ακόμα πιο καλά ρυθμισμένη μεταφορά ενέργειας. Αυτός ο κάτοχος αποδίδει επίσης μια πολύ επιθετική και στενή ακτίνα στροφής.

Η έκδοση 66k διαθέτει ένα σύνθετο πακέτο τέταρτου δέρματος από πλέγμα, το οποίο ενισχύει περαιτέρω τη δομική καταλληλότητα και την ανθεκτικότητα της μπότας.

Σημείωμα: Με βάση την εμπειρία μας με την CCM, αποφασίσαμε να παραθέσουμε τα πατίνια με μεγέθη που αντιστοιχούν στα πραγματικά μεγέθη παπουτσιών. Έτσι, όταν επιλέγετε για τον εαυτό σας ένα νέο πατίνι, απλά αντιστοιχίστε το με το τρέχον μέγεθος παπουτσιού σας.

Η CCM χρησιμοποιεί τον δικό της πίνακα μετατροπής και έχει επισημάνει τα κουτιά των προϊόντων της με τα δικά της "μεγέθη ΕΕ". Αυτό σημαίνει ότι το κουτί πιθανότατα δεν θα ταιριάζει με το μέγεθος που επιλέξατε, γι' αυτό σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε τα πατίνια πριν τα στείλετε πίσω.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά liner:
Αεριζόμενο, Ανατομικό σχήμα, Προστασία για lace bite, Γλώσσα από τσόχα
Η λάμα μπορεί να αντικατασταθεί:
Ναι
Υλικό μπότας:
Μικτά υλικά
Υλικό liner:
Μικροΐνες
Τύπος μπότας/κέλυφους:
Σκληρό
Κούμπωμα:
Κορδόνια
Quarter pack:
Tech mesh
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Εξωτερική σόλα:
Composite exhaust
Υλικό λάμας:
Ανοξείδωτο ατσάλι
Τρόχισμα λάμας:
Τροχισμένες στο εργοστάσιο
Δοντάκια:
Όχι

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (3)

An ideal skate for people with narrow feet - probably not the skate for you if you are wider. Very comfortable, lots of support.
Jimmy G. (Eastleigh)
07/10/2018
Βαθμολογία: 4 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 3 κριτικών
SkatePro