×
Μενού

Snowboard Binding and Mounting

Περιγραφή

Ψάχνετε να σκίσετε τις πλαγιές με νέο εξοπλισμό; Το πακέτο snowboard και δεσίματος είναι ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε για να βγείτε στις πίστες. Συνδυάστε την αγαπημένη σας σανίδα χιονιού από τις κορυφαίες μάρκες μας και συνδυάστε την με δέστρες που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και σταθερότητα.

Ολοκληρώστε τη ρύθμιση του σνόουμπορντ σας με τα προαιρετικά μας έξτρα. Προσθέστε μια τσάντα snowboard για να διατηρείτε τον εξοπλισμό σας προστατευμένο κατά τη μεταφορά και μην ξεχνάτε ένα neck gator για να σας κρατάει ζεστούς τις ψυχρές μέρες στο βουνό. Είτε επιλέξετε να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό σας είτε να επιλέξετε μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα συνδυάζοντας τη σανίδα και τα δεσμά σας μαζί στο πακέτο Snowboard και δεσμών!

Μην χάσετε αυτή τη φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό snowboard. Το πακέτο μας Snowboard και δέστρες σας προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας, επιδόσεων και οικονομικής προσιτότητας. Ετοιμαστείτε για μια επική σεζόν γεμάτη περιπέτειες με snowboard - πάρτε το δικό σας σήμερα!

Και μην ξεχάσετε να προσθέσετε το Binding Mounting-service, αν θέλετε οι ειδικοί μας να τοποθετήσουν τις δέστρες για εσάς.

Προβολή όλων

Χαρακτηριστικά

Δέστρες:
Περιλαμβάνεται

κριτικές   (2)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (2 κριτικές)

SkatePro