×
Μενού

Running Basic Socks

1 ζευγάρι
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
5 ζευγάρια
6 ζευγάρια
7 ζευγάρια
8 ζευγάρια
9 ζευγάρια
10+
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
5 ζευγάρια
6 ζευγάρια
7 ζευγάρια
8 ζευγάρια
9 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την εμπειρία του τρεξίματος με τις Seger Running Basic Socks, κατασκευασμένες από την Seger Socks, την αξιόπιστη μάρκα σας για κορυφαία ένδυση ποδιών.

Σχεδιασμένες για να παρέχουν απόλυτη άνεση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια του τρεξίματός σας, αυτές οι βασικές κάλτσες είναι ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και στυλ.

Κατασκευασμένες με υλικά υψηλής ποιότητας, αυτές οι κάλτσες προσφέρουν εξαιρετική αναπνοή και ιδιότητες μεταφοράς υγρασίας. Πείτε αντίο στα ιδρωμένα πόδια και τις δυσάρεστες οσμές, ακόμη και κατά τη διάρκεια εντατικών προπονήσεων. Οι ενισχυμένες περιοχές της μύτης και της φτέρνας εξασφαλίζουν αυξημένη ανθεκτικότητα, καθιστώντας τις ιδανικές για τακτική χρήση και εκτεταμένα τρεξίματα.

Σχεδιασμένες με άνετη εφαρμογή και υποστήριξη της καμάρας, οι Seger Running Basic Socks αποτρέπουν την ολίσθηση και το τσαλάκωμα, παρέχοντας ασφαλή και άνετη εφαρμογή καθ' όλη τη διάρκεια των τρεξίματός σας. Η κατασκευή χωρίς ραφή στα δάχτυλα ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό και την ταλαιπωρία, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην απόδοσή σας χωρίς περισπασμούς.

Διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα, όπως μαύρο, λευκό και γκρι, αυτές οι βασικές κάλτσες συμπληρώνουν άψογα την ενδυμασία σας για τρέξιμο. Με τη διακριτική αλλά κομψή τους εμφάνιση, είναι κατάλληλες τόσο για casual τρέξιμο όσο και για ανταγωνιστικούς αγώνες.

Ζήστε τη διαφορά με τις βασικές κάλτσες Seger Running - τον τέλειο σύντροφο για την επίτευξη των στόχων σας στη γυμναστική. Μπες στην άνεση, την απόδοση και το στυλ και απόλαυσε κάθε βήμα του τρεξίματός σου με τις κάλτσες Seger.

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

SkatePro