Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού

MyFit Dual Fit Crown Liner

(9)
Βίντεο
Βίντεο
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Η επένδυση MyFit Dual Fit Crown για πατίνια είναι η πιο τεχνολογικά προηγμένη επένδυση από την MyFit μέχρι σήμερα. Δεν είναι μόνο οι ίδιες οι λύσεις προηγμένες, αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτών των θαυμάτων. Για παράδειγμα, ο αφρός μνήμης 3D latex θα ανακαλέσει την αρχική του θέση. Αυτό σημαίνει ότι ο αφρός θα συμπιεστεί κατά τη διάρκεια, για παράδειγμα, μιας βαριάς προσγείωσης - αλλά θα ανακτήσει γρήγορα την αρχική του θέση εξασφαλίζοντας την άνετη και άνετη εφαρμογή που θα περιμένατε από μια επένδυση σαν αυτή.

Η διπλή εφαρμογή εξασφαλίζεται από ένα μοναδικό κομμάτι νεοπρέν που τοποθετείται στο μπροστινό μέρος. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί και θα σας επιτρέψει να το μικρύνετε επίσης, αν χρειαστεί.

Η επένδυση Crown είναι ο βέλτιστος τρόπος για να εξασφαλίσετε την πιο άνετη και διαρκή εφαρμογή. Το ρυθμιζόμενο κορδόνι flex & control σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την επένδυση ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ skate.

Δεδομένου ότι η επένδυση Dual Fit είναι αρκετά παχιά στην περιοχή του αστραγάλου/μεγάλης γάμπας, συνιστούμε να τη χρησιμοποιείτε μόνο με πατίνια που έχουν φαρδύ κέλυφος ή έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως με χοντρές επενδύσεις.

Για να διασφαλιστεί η κατάλληλη εφαρμογή για κάθε χρήστη - η Powerslide έχει κάνει την επένδυση θερμοδιαμορφώσιμη. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια λεπτομερή περιγραφή του τρόπου σχηματοποίησης της επένδυσης.

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (9)

Great liner, excellent shipping. I would buy from this company again.
Michael Miller (Cleveland)
25/08/2020
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Amazing very adjustable from thick firm to nice and loose or in the middle, it has a plastic insert on the tongue that helps make it super firm and tight, without this it's very forgiving. I rate them for comfort and support very nice liners!
billy webb (Warminster)
11/06/2019
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 9 κριτικών
SkatePro