×
Μενού

Scooter Refresher Package

Περιγραφή

Προσαρμόστε το επαγγελματικό σας σκούτερ με το πακέτο ανανέωσης σκούτερ μας! Επιλέξτε τα αγαπημένα σας εξαρτήματα σκούτερ για να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο σκούτερ σας και να βελτιώσετε τα κόλπα σας.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Τροχοί για σκούτερ ακροβατικών: Ένα σετ τροχών υψηλής απόδοσης που θα σας δώσουν το πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να φτάσετε την οδήγησή σας σε νέα ύψη.
  • Χειρολαβές για σκούτερ ακροβατικών: Ένα σετ από άνετες, αντιολισθητικές λαβές που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα χέρια σας στις μπάρες, όσο τρελά κι αν κάνετε.
  • Ταινία griptape (προαιρετική): Ένα φύλλο από υψηλής ποιότητας griptape που θα κρατήσει τα πόδια σας κλειδωμένα ενώ κάνετε σπιντάρισμα.
  • Kendama (προαιρετικό): Ένα κλασικό παιχνίδι δεξιοτήτων που είναι ιδανικό για την εξάσκηση του συντονισμού χεριού-ματιού και της ισορροπίας σας - επιπλέον είναι απλά διασκεδαστικό!

Αυτό το πακέτο είναι ο τέλειος τρόπος για να προσαρμόσετε το σκούτερ σας και να ανεβάσετε την οδήγησή σας στο επόμενο επίπεδο. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας, το πακέτο ανανέωσης σκούτερ είναι μια εξαιρετική προσφορά για μερικά ποιοτικά εξαρτήματα σκούτερ, όλα σε ένα βολικό πακέτο. Μην χάσετε αυτή την καταπληκτική προσφορά! Παραγγείλετε το πακέτο ανανέωσης σκούτερ σας σήμερα!

Προβολή όλων

κριτικές   (11)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (11 κριτικές)

SkatePro