×
Μενού

Scooter Deck Package

Περιγραφή

Προσαρμόστε το σκούτερ σας με το πακέτο Scooter Deck! Επιλέξτε το αγαπημένο σας κατάστρωμα σκούτερ, griptape, ρόδες σκούτερ (προαιρετικά), kendama (προαιρετικά), αποκτώντας όλα όσα χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το κατάστρωμα σας, ενώ εξοικονομείτε χρήματα αγοράζοντας το σε πακέτο αντί να αγοράζετε τα αντικείμενα μεμονωμένα.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Κατάστρωμα κασκαντέρ σκούτερ: Επιλέξτε από μια ποικιλία καταστρωμάτων κορυφαίας ποιότητας, σχεδιασμένων για διαφορετικά στυλ οδήγησης και επίπεδα δεξιοτήτων.
  • Ταινία griptape για κασκαντέρ σκούτερ: Επιλέξτε από διάφορα χρώματα και υφές για να προσθέσετε στυλ στο κατάστρωμα και να βελτιώσετε την πρόσφυση.
  • Τροχοί σκούτερ ακροβατικών (προαιρετικά): Ολοκληρώστε το σκούτερ σας με ένα σετ τροχών υψηλής απόδοσης, που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, υλικά και χρώματα.
  • Kendama (προαιρετικά): Προσθέστε ένα διασκεδαστικό και προκλητικό στοιχείο στην εμπειρία οδήγησης με αυτό το κλασικό παιχνίδι δεξιοτήτων, ιδανικό για τη βελτίωση του συντονισμού χεριού-ματιού και της ισορροπίας.

Μην χάσετε αυτή την απίστευτη προσφορά! Παραγγείλτε το Πακέτο καταστρώματος σκούτερ σας σήμερα και ανεβάστε την οδήγηση σκούτερ σε νέα ύψη!

Προβολή όλων

κριτικές   (34)

Amazing
Stephen Maskill (Wetherby)
13/08/2023
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Great
Kevin Arkell (Warminster)
25/07/2023
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Great value, saved loads of money even though he didn’t need new bars it made sense to get them so he can use them later.
Conrad Armstrong (Alton)
27/04/2023
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 34 κριτικών
SkatePro