×
Μενού

Kids Ice Skate Package

Περιγραφή

Ψάχνετε το τέλειο πακέτο για πατινάζ στον πάγο για να κάνετε τα παιδιά σας να γλιστρήσουν στον πάγο; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το Πακέτο Παγοπέδιλα για παιδιά! Η προσεκτικά επιμελημένη επιλογή μας από τα απαραίτητα για πατινάζ στον πάγο παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι μικροί σας πατινέρ για να ανέβουν στο παγοδρόμιο με αυτοπεποίθηση και στυλ.

Το Πακέτο Παγοπέδιλα για παιδιά περιλαμβάνει: Παγοπέδιλα για παιδιά:

  • Παιδικά παγοπέδιλα: Τα παγοπέδιλά μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βέλτιστη στήριξη και άνεση στα νεαρά πόδια, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία πατινάζ.
  • Προστατευτικά παγοπέδιλα: Προστατεύουν τα παγοπέδιλα του παιδιού σας από γδαρσίματα και γρατζουνιές, κάνοντάς τα να διαρκούν περισσότερο και να αποδίδουν καλύτερα.
  • (Προαιρετικά) Παιδικό κράνος πατινάζ στον πάγο: Πρώτα η ασφάλεια! Τα υψηλής ποιότητας κράνη μας προσφέρουν εξαιρετική προστασία για να κρατήσουν το κεφάλι του νεαρού πατινέρ σας ασφαλές.
  • (Προαιρετικά) Παιδικό σετ προστασίας: Σχεδιασμένα για να απορροφούν τις κρούσεις και να μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού, τα σετ προστασίας μας περιλαμβάνουν επιγονατίδες, επιγονατίδες αγκώνα και προστατευτικά καρπού για ολόπλευρη ασφάλεια.

Με το Πακέτο Παγοπέδιλων για παιδιά, μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε για να δημιουργήσετε τον τέλειο συνδυασμό για τις ανάγκες του παιδιού σας στο πατινάζ. Επιλέξτε από μια ποικιλία πολύχρωμων και κομψών σχεδίων για να ταιριάζει στη μοναδική προσωπικότητά τους.

Προβολή όλων

κριτικές   (1)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (1 κριτικές)

SkatePro