×
Μενού

Figure Skate Package

Περιγραφή

Το πακέτο μας για καλλιτεχνικό πατινάζ είναι ο τέλειος τρόπος για να βγείτε στον πάγο αυτόν τον χειμώνα. Αυτή η επιλογή βασικών ειδών για το καλλιτεχνικό πατινάζ διασφαλίζει ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να γλιστράτε και να στροβιλίζεστε με αυτοπεποίθηση και ευκολία.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Παγοπέδιλα φιγούρας: Ζήστε τη συγκίνηση του να γλιστράτε στον πάγο με τα κορυφαία μας παγοπέδιλα φιγούρας. Σχεδιασμένα τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους πατινέρ, παρέχουν βέλτιστη στήριξη και έλεγχο.
  • Προστατευτικά παγοπέδιλα: Προστατέψτε τα πτερύγιά σας από ζημιές και διατηρήστε τα κοφτερά με τα ανθεκτικά προστατευτικά παγοπέδιλά μας. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία της μεταφοράς των παγοπέδιλων σας και γεια σας στην αβίαστη μεταφορά.
  • Ακονιστήρι πατινιών χειρός SkateMate: Διατηρήστε την κορυφαία απόδοση στον πάγο με το φορητό ακονιστήρι SkateMate. Είναι πανεύκολο στη χρήση, εξασφαλίζοντας ότι τα πτερύγιά σας παραμένουν κοφτερά και έτοιμα για δράση.

Προαιρετική προσθήκη:

  • SkatePro τσάντα για παγοπέδιλα: Ολοκληρώστε το σύνολο του πατινάζ σας με την κομψή και ευρύχωρη τσάντα πατινάζ SkatePro.

Γιατί να αγοράσετε ένα πακέτο;

  • Ευκολία: Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα βολικό πακέτο, εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία.
  • Τιμή: 1,00 €: Απολαύστε σημαντική εξοικονόμηση σε σύγκριση με την αγορά των προϊόντων μεμονωμένα.

Μην χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας στο πατινάζ!

Προβολή όλων

κριτικές   (1)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (1 κριτικές)

SkatePro