×
Μενού

Longboard Upgrade Package

Περιγραφή

Πακέτο αναβάθμισης Longboard: Trick Out Your Ride! Είστε έτοιμοι να πάτε το longboarding σας στο επόμενο επίπεδο; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το πακέτο αναβάθμισης Longboard! Συγκεντρώσαμε το απόλυτο πακέτο για να σας δώσουμε την τέλεια βόλτα, όποιο κι αν είναι το στυλ σας. Με αυτό το σετ, θα σκαρφαλώνετε στους δρόμους, στους λόφους και σε όλα τα ενδιάμεσα με στυλ.

Περιλαμβάνεται στο πακέτο αναβάθμισης Longboard:

  • Η επιλογή σας από φορτηγά longboard υψηλής ποιότητας: Θέλετε να επιλέξετε ένα ομαλό καμπύλο ή μια ευέλικτη οδήγηση; Σας έχουμε καλύψει.
  • Τροχοί longboard: Επιλέξτε από μια ποικιλία μεγεθών και σχημάτων για να βρείτε την ιδανική ισορροπία ταχύτητας, πρόσφυσης και άνεσης για τη δική σας βόλτα.
  • Ρουλεμάν longboard: Μην αφήνετε τα υποβαθμισμένα ρουλεμάν να σας επιβραδύνουν! Τα ρουλεμάν μας είναι κατασκευασμένα για ταχύτητα και ανθεκτικότητα.
  • Προαιρετικά: Παξιμάδια και βίδες, risers και ένα εργαλείο longboard για μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση. Τα παξιμάδια και τα μπουλόνια μας εξασφαλίζουν μια ασφαλή οδήγηση και οι ανυψωτήρες μας παρέχουν το τέλειο διάκενο μεταξύ του καταστρώματος και των τροχών σας. Με το εργαλείο longboard μας, μπορείτε εύκολα να συναρμολογήσετε και να ρυθμίσετε τη σανίδα σας σαν επαγγελματίας.
Προβολή όλων

SkatePro