×
Μενού

Majerus Buddies Skateboard Deck

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Δείτε επίσης

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Το Flip Majerus Buddies Skateboard Deck είναι ένα κατάστρωμα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες skaters. Κατασκευασμένο από εξαιρετικό ξύλο σφενδάμου, αυτό το deck προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξει τις κακουχίες της καθημερινής χρήσης και των έντονων κόλπων.

Με πλάτος 8,5 ίντσες και μήκος 32,15 ίντσες, αυτό το deck παρέχει μια ιδανική πλατφόρμα για διάφορα στυλ σκέιτινγκ. Το μεταξόνιο των 14,5 ιντσών του επιτρέπει εξαιρετική σταθερότητα και έλεγχο, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για σκέιτινγκ στο δρόμο όσο και για σκέιτινγκ στο πάρκο. Η μύτη των 6,84 ιντσών και η ουρά των 6,64 ιντσών του καταστρώματος προσφέρουν άφθονο χώρο για την εκτέλεση flip tricks, grinds και slides.

Με σχέδια σταθερού χρώματος, το Deck Skateboard Flip Majerus Buddies διαθέτει ένα μοναδικό και εντυπωσιακό στυλ. Ωστόσο, σημειώστε ότι το griptape δεν περιλαμβάνεται στο deck, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το στήσιμό σας και να επιλέξετε το grip που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας.

Χαρακτηριστικά

Πλάτος deck:
8.5" (21.6cm)
Μήκος deck:
32.15" (81.7cm)
Μεταξόνιο:
14.5" (36.8cm)
Μήκος μύτης:
6.84"
Μήκος ουράς:
6.64"
Υλικό deck:
Σφένδαμος
Χρώματα Σανίδας:
Ποικίλα χρώματα στο πάνω μέρος, Σταθερά χρώματα
Griptape:
Δεν περιλαμβάνεται

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro