×
Μενού

Skateboard Wheels and Bearings Package

Περιγραφή

Το πακέτο τροχών και ρουλεμάν για skateboard είναι ο απόλυτος συνδυασμός για τους αναβάτες που θέλουν να αναβαθμίσουν την οδήγησή τους με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Προσαρμόστε τη σύνθεσή σας και κυλήστε με στυλ, συνδυάζοντας τις αγαπημένες σας ρόδες και ρουλεμάν από τη μεγάλη γκάμα κορυφαίων μαρκών μας. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη σανίδα σας ομαλή, γρήγορη και έτοιμη για shred.

Δείτε τι θα πάρετε: Τα υλικά που θα βρείτε στο σύστημα, τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξετε..:

  • Τροχοί: Η επιλογή μας σε τροχούς για skateboard καλύπτει μια ποικιλία μεγεθών, σχημάτων και σκληρότητας για να ταιριάζει στις προτιμήσεις κάθε αναβάτη. Είτε σας αρέσουν οι δρόμοι, το πάρκο ή η κρουαζιέρα, έχουμε τις τέλειες ρόδες για να σας κρατήσουν σε φόρμα.
  • Ρουλεμάν: Τα ρουλεμάν υψηλής ταχύτητας ακριβείας που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν τις πιο δύσκολες διαδρομές. Με ανώτερη αντοχή και ομαλή κύλιση, θα απογειώσουν το πατινάζ σας στο επόμενο επίπεδο.
  • Εργαλείο για πατινάζ (προαιρετικό): Ολοκληρώστε το πακέτο σας με το πολυλειτουργικό εργαλείο πατινάζ μας. Σφίξτε τα φορτηγά σας, ρυθμίστε τους τροχούς σας και διορθώστε τυχόν προβλήματα εν κινήσει. Είναι απαραίτητο για την εργαλειοθήκη κάθε πατινέρ.

Γιατί να αγοράσετε το πακέτο; Όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα σε σύγκριση με την αγορά των προϊόντων ξεχωριστά, αλλά θα απολαύσετε επίσης την ευκολία του να έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε μια εύκολη αγορά. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία του κυνηγιού συμβατών εξαρτημάτων και γεια σε μια ομαλή και κομψή οδήγηση.

Προβολή όλων

κριτικές   (27)

I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
31/01/2022
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 27 κριτικών
SkatePro