×
Μενού

Skateboard Wheels and Trucks Package

Περιγραφή

Θέλετε να βγείτε στους δρόμους με μια ολοκαίνουργια ρύθμιση; Το πακέτο τροχών και φορτηγών για skateboard σας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε και να ταιριάξετε για να δημιουργήσετε την απόλυτη βόλτα σας. Είτε είσαι έμπειρος skater είτε μόλις ξεκινάς, σε καλύπτουμε. Το πακέτο μας περιλαμβάνει φορτηγά skateboard υψηλής ποιότητας, τροχούς skateboard και ρουλεμάν skateboard, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε έδαφος.

Αλλά δεν σταματάει εκεί! Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο πακέτο σας υλικό για skateboard και μαξιλαράκια ανύψωσης, για να δώσετε στη βόλτα σας επιπλέον ύψος και σταθερότητα. Και αν θέλετε πραγματικά να επιδείξετε τις ικανότητές σας, προσθέστε ένα άρρωστο πλήρες εργαλείο για σκέιτμπορντ για να διατηρήσετε τη σανίδα σας σε άριστη κατάσταση.

Το καλύτερο μέρος; Δεν θα χρειαστεί να κυνηγήσετε σε όλη την πόλη για τα εξαρτήματα που χρειάζεστε - απλά συνδυάστε και ταιριάξτε εδώ και θα σας στείλουμε όλα όσα χρειάζεστε για να βγείτε από το δρομάκι και να μπείτε στο καταφύγιο του σκέιτ σας. Τι περιμένεις, λοιπόν, πατινέρ; Ήρθε η ώρα να φτιάξεις το στήσιμό σου και να σκίσεις με την καρδιά σου!

Α, και αναφέραμε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε σοβαρά χρήματα και χρόνο αγοράζοντας τον εξοπλισμό σας ως πακέτο; Μας αρέσει να κρατάμε τους πελάτες μας ευχαριστημένους, στις σανίδες τους και τα πορτοφόλια τους γεμάτα μετρητά!

Προβολή όλων

κριτικές   (26)

very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
15/11/2021
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 26 κριτικών
SkatePro