×
Μενού

Mens Ski Package

Περιγραφή

Ψάχνετε το τέλειο χειμερινό ντύσιμο που θα σας κρατήσει ζεστές και κομψές στις πίστες; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το πακέτο χειμερινής ανδρικής στολής! Με το Πακέτο Χειμερινής Στολής Ανδρών, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας τέλεια στολή συνδυάζοντας το μπουφάν σκι, το παντελόνι σκι και τον σκούφο της επιλογής σας. Ανακατέψτε και συνδυάστε χρώματα και στυλ για να δημιουργήσετε μια εμφάνιση που θα είναι εντελώς δική σας.

Και για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα ζευγάρι γάντια του σκι και κάλτσες του σκι. Τα γάντια μας είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο και διαπνέον υλικό για να κρατούν τα χέρια σας ζεστά και στεγνά, ενώ οι κάλτσες μας έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν την υγρασία και να παρέχουν πρόσθετη αντικραδασμική προστασία.

Γνωρίζουμε ότι η σύνθεση της τέλειας χειμερινής στολής μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προσπαθείτε να αγοράσετε κάθε στοιχείο ξεχωριστά. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το πακέτο χειμερινής στολής για άνδρες - για να σας διευκολύνουμε και να σας κάνουμε να αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Προβολή όλων

Χαρακτηριστικά

Δραστηριότητα:
Αλπικό σκι
Φύλο:
Άνδρας, Unisex
SkatePro