Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού

Lightning 110 Freeskates

Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Τα Rollerblade Lightning 110 Freeskates συνδυάζουν υποστήριξη, άνεση και ευελιξία για τους λάτρεις του αστικού πατινάζ. Με έμφαση στην ταχύτητα και την ευελιξία, αυτά τα πατίνια απευθύνονται σε όσους θέλουν να βιώσουν τη συγκίνηση του αστικού πατινάζ όπως ποτέ άλλοτε.

Εξοπλισμένα με ρουλεμάν SG9 και ένα στιβαρό πλαίσιο 3WD Extruded Alu που υποστηρίζει τροχούς έως 110 mm, τα Lightning 110 εξασφαλίζουν ομαλή και ελεγχόμενη οδήγηση. Η ανατομικά σχεδιασμένη επένδυση Lightning, που διαθέτει εξάχνωση επένδυσης και πέλμα PSI, προσφέρει απαράμιλλη υποστήριξη και άνεση, επιτρέποντάς σας να κατακτήσετε το αστικό έδαφος με αυτοπεποίθηση. Το φορμαρισμένο, αεριζόμενο κέλυφος με πλευρικά ρυθμιστικά παρέχει ενισχυμένη ανθεκτικότητα και αναπνοή, εξασφαλίζοντας μια πιο δροσερή και άνετη εμπειρία πατινάζ.

Το σύστημα κλεισίματος Memory Buckle, σε συνδυασμό με πρόσθετες επιλογές κορδονιών, επιτρέπει στους skaters να προσαρμόζουν την εφαρμογή στις προτιμήσεις τους. Αυτό το μικρορυθμιζόμενο σύστημα αγκράφας, με πρόσθετα σημεία σύνδεσης, εξασφαλίζει ακριβή και ασφαλή εφαρμογή, κάνοντας το πάτημα στα πατίνια σας γρήγορο και αβίαστο.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - το Lightning 110 συνοδεύεται από τροχούς Hydrogen SE 110mm/85A, που προσφέρουν εξαιρετική ταχύτητα και πρόσφυση για μια απαράμιλλη εμπειρία πατινάζ. Το τέλειο συμπλήρωμα για τη ρύθμιση του πλαισίου 3x110, αυτοί οι τροχοί παρέχουν τον απόλυτο συνδυασμό απόδοσης και ελέγχου. Υπάρχουν 3 διαφορετικά μήκη πλαισίου, προσφέροντας μεγαλύτερο μεταξόνιο για μεγαλύτερα μεγέθη παπουτσιών.

Ζήστε την ελευθερία και τη χαρά του αστικού πατινάζ με τα Rollerblade Lightning 110 Freeskates. Αναβαθμίστε το παιχνίδι του πατινάζ σας και κατακτήστε τους δρόμους με ένα ζευγάρι από αυτά τα εξαιρετικά πατίνια που έχουν σχεδιαστεί για να διευρύνουν τα όρια και να επαναπροσδιορίσουν τα όρια των δυνατοτήτων του πατινάζ σας.

Χαρακτηριστικά μοντέλου

ΜοντέλοΜεταξόνιο
40.5-41248mm
42-42.5248mm
43-44255mm
44.5-45255mm
45.5-46255mm
47-47.5270mm
48-48.5270mm

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος ρόδας:
110mm
Σκληρότητα ρόδας:
85A
Τύπος μπότας/κέλυφους:
Semi-soft
Επίπεδο:
Μετρίου επιπέδου
Υλικό άξονα:
Αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά liner:
V-Cut
Κούμπωμα:
Κορδόνια, 2x Buckles
Ακρίβεια ρουλεμάν:
SG9
Τύπος άξονα:
Flat setup, 3 ρόδες
Μέγιστη διάμετρος ρόδας:
110mm
Cuff:
High lateral support, V-Cut
Θέση άξονα:
165mm
Φρένο:
Περιλαμβάνεται (προαιρετικά)
Συνιστάται για:
Freestyle rollerskating

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

SkatePro