Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού

FR2 80 Light Purple Freeskates

Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

FR Skates FR2 80 Light Purple Freeskates

Μπείτε στον κόσμο του freestyle skate με αυτά τα FR Skates FR2 80 Light Purple Freeskates! Είναι ένα από τα πιο ευέλικτα πατίνια της αγοράς, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε με ευκολία από το αρχάριο στο προχωρημένο επίπεδο με στυλ και ακρίβεια. Με το φωτεινό, εντυπωσιακό μοβ σχέδιό τους, θα τραβάτε τα βλέμματα και θα εντυπωσιάζετε τους άλλους πατινέρ όπου κι αν πηγαίνετε.

Αυτά τα πατίνια διαθέτουν ανθεκτικό και υποστηρικτικό σκληρό κέλυφος που παρέχει εξαιρετική στήριξη και προστασία στον αστράγαλο.

Η άνετη, ανατομικά διαμορφωμένη και αφαιρούμενη επένδυση είναι κατασκευασμένη με αφρό μνήμης και νάιλον για προσαρμοσμένη, ανακουφιστική από την πίεση εφαρμογή. Το σύστημα κορδονιών, η αγκράφα και η αγκράφα μικρο-ρύθμισης, σε συνδυασμό με την παραγεμισμένη μανσέτα, προσφέρουν ασφαλή εφαρμογή που κρατά τα πόδια σας άνετα κλειδωμένα στη θέση τους.

Βόλτα με αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι θα έχετε άφθονο έλεγχο και σταθερότητα χάρη στον ελαφρύ και ισχυρό σκελετό αλουμινίου. Ο σκελετός μπορεί επίσης να κουνηθεί, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το στυλ πατινάζ σας και να αντιμετωπίσετε όλα τα είδη επιφανειών και κόλπων.

Ετοιμαστείτε για μια ομαλή, γρήγορη και μακράς διάρκειας εμπειρία πατινάζ με τους τροχούς 80mm, 85A και τα ρουλεμάν ακριβείας MW7 , για να εξασφαλίσετε μια γρήγορη κύλιση.

Αν λαχταράτε να πάτε τις ικανότητές σας στο πατινάζ στο επόμενο επίπεδο με ένα ζωντανό ζευγάρι πατίνια, τα FR Skates FR2 80 Light Purple Freeskates είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος ρόδας:
80mm
Σκληρότητα ρόδας:
85A
Τύπος μπότας/κέλυφους:
Σκληρό
Επίπεδο Δεξιότητας:
Μετρίου επιπέδου
Υλικό άξονα:
Αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά liner:
Αφαιρούμενο, Ανατομικό σχήμα
Κούμπωμα:
Κορδόνια, Buckle, Micro-adjustment buckle
Ακρίβεια ρουλεμάν:
MW7
Τύπος άξονα:
Rockerable, Flat setup
Μέγιστη διάμετρος ρόδας:
80mm
Υλικό μπότας:
Πλαστικό
Υλικό liner:
Memory foam, Νάιλον
Cuff:
Σταθερό, Ρυθμιζόμενο
Θέση άξονα:
165mm
Φρένο:
Όχι
Συνιστάται για:
Freestyle rollerskating

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

SkatePro