×
Μενού

Energy Patrol Ramp Knee Pads

(2)
Βίντεο
Βίντεο
1 σετ
Ποσότητα
1 σετ
2 σετ
3 σετ
4 σετ
5 σετ
6 σετ
7 σετ
8 σετ
9 σετ
10+
Ποσότητα
1 σετ
2 σετ
3 σετ
4 σετ
5 σετ
6 σετ
7 σετ
8 σετ
9 σετ
10+
Ποσότητα
1 σετ
2 σετ
3 σετ
4 σετ
5 σετ
6 σετ
7 σετ
8 σετ
9 σετ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Τα επιγονατίδες REKD Energy Patrol Ramp Knee Pads είναι η απόλυτη λύση προστασίας των γονάτων για ακραία αθλήματα και δραστηριότητες υψηλής πρόσκρουσης. Μελετημένα σχεδιασμένα για τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, αυτά τα επιγονατίδες παρέχουν απαράμιλλη απόδοση και έλεγχο κατά τη διάρκεια των διαφανειών. Διαθέτοντας προσαρμοσμένου σχήματος καπάκι πρόσκρουσης, παρέχουν εξαιρετική σταθερότητα και προσαρμογή με εύκολη αντικατάσταση των καπακιών.

Το εσωτερικό στρώμα αφρού μνήμης εξασφαλίζει εξατομικευμένη και διαρκή άνεση, ενώ το υψηλής πυκνότητας αφρώδες καλούπι προσφέρει πρόσθετη προστασία και απορρόφηση κραδασμών. Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει αυτά τα επιγονατίδες να ξεχωρίζουν είναι το στρώμα αφρού REKD Energy, που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει έως και 75% περισσότερη ενέργεια πρόσκρουσης.

Η προσαρμογή της εφαρμογής κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι πανεύκολη με τον ελαστικό ιμάντα ισχύος στην κορυφή, που διαθέτει τριπλά διπλωμένα άκρα ιμάντα για την αποφυγή ατυχημάτων με τράβηγμα. Οι οπίσθιοι βρόχοι τακτοποίησης και η διπλή πίσω πόρπη στον κάτω ιμάντα ισχύος εξασφαλίζουν μια ασφαλή εφαρμογή που παραμένει στη θέση της κατά τη διάρκεια έντονης χρήσης. Το εξαιρετικά μαλακό υλικό της πλάτης παρέχει εξαιρετική άνεση, ενώ το εξωτερικό στρώμα που πλένεται στο πλυντήριο απλοποιεί τη συντήρηση.

Αναβαθμίστε την προστασία των γονάτων σας με τα επιγονατίδες REKD Energy Patrol Knee Pads. Σχεδιασμένα για ασφάλεια, απόδοση και άνεση, αποτελούν την απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις των extreme sports.

Χαρακτηριστικά

Φύλο:
Άνδρας, Γυναίκα, Junior
Προστασία:
Καπάκια πολυαιθυλενίου ανθεκτικά στις κρούσει, Impact resistant 3D foam
Σύστημα τοποθέτησης:
Διπλοί ελαστικοί ιμάντες
Στύλ:
Removable knee cap, EN 14120

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

κριτικές   (2)

So many features that make these knee pads amazing! And half the price of other pro pads
Daiz Westbury (Margate)
15/03/2024
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 2 κριτικών
SkatePro