Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού

Tri-Skate Frame Set

(2)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Από το ίδιο brand

Περιγραφή

Τα παιδιά από το Ground Control προσφέρουν στους επιθετικούς skaters του inline την ευκαιρία να απολαύσουν την αίσθηση της γρήγορης ροής που είναι το 3 τροχών πατινάζ σε μεγάλους τροχούς. Μια κλασική δομή πλαισίου, όπως συναντάται σε πολλά πατίνια γυμναστικής, αλλά με την ανατροπή ότι είναι συμβατά με UFS.

Αυτό καθιστά δυνατή την τοποθέτηση του Tri-Skate σε οποιαδήποτε επιθετική μπότα inline που χρησιμοποιεί το σύστημα UFS. Αυτό το πλαίσιο με τρεις τροχούς διατίθεται εδώ σε μια ελαφριά έκδοση από αλουμίνιο και με επιλογή μεταξύ τροχών 110 ή 125 mm.

Οι τροχοί έρχονται με ρουλεμάν ABEC 9 που είναι γρήγορα και βοηθούν στην αύξηση της ταχύτητας αυτής της διάταξης tri-skate. Οι τροχοί διαθέτουν σκληρότητα 85A, η οποία προσφέρει ένα εξαιρετικό συνδυασμό πρόσφυσης και ταχύτητας.

Ανακοίνωση: Στην έκδοση 125mm οι τροχοί προεξέχουν ελαφρώς πάνω από το ύψος του πλαισίου. Αυτό καθιστά απαραίτητη την αφαίρεση κάποιου υλικού από το Soul ορισμένων τύπων μπότας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα φρεάτιο τροχών.

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος ρόδας:
110mm, 125mm
Τύπος άξονα:
3 ρόδες
Θέση άξονα:
UFS
Υλικό άξονα:
Αλουμίνιο
Προβολή όλων

κριτικές   (2)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (2 κριτικές)

SkatePro