×
Μενού
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το YOW Waikiki Classic Series Surfskate, τον τέλειο συνδυασμό στυλ και επιδόσεων. Αυτό το ολοκληρωμένο surfskate από το Your Own Wave Surfskates προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία σερφ στη στεριά.

Το Waikiki Classic Series Surfskate διαθέτει ένα εντυπωσιακό deck από σφένδαμο, το οποίο προσφέρει ανθεκτικότητα και ευελιξία για μια βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης. Με ένα γενναιόδωρο μήκος καταστρώματος 40 ιντσών και πλάτος 10 ιντσών, αυτό το surfskate προσφέρει άφθονο χώρο και σταθερότητα. Το μεταξόνιο των 26 ιντσών προσθέτει στη σταθερότητα, ενώ διευκολύνει το ομαλό σκάλισμα.

Εξοπλισμένο με τροχούς 66 χιλιοστών, το YOW Waikiki Classic Series Surfskate εξασφαλίζει ομαλή κύλιση και εξαιρετική πρόσφυση, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε έδαφος με ευκολία. Τα ανεστραμμένα φορτηγά kingpin, σε συνδυασμό με μια τυπική κρεμάστρα και τις δυνατότητες carving, προσφέρουν εξαιρετική απόκριση και έλεγχο, επιτρέποντάς σας να μιμηθείτε την αίσθηση του σερφ στα κύματα.

Σχεδιασμένο με kicktail, αυτό το surfskate παρέχει πρόσθετη ευελιξία, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε διάφορα κόλπα και ελιγμούς με ευκολία. Είτε είστε ένας έμπειρος σέρφερ που αναζητά προπόνηση εκτός εποχής είτε ένας ενθουσιώδης λάτρης της στεριάς που λαχταρά τα κύματα, το YOW Waikiki Classic Series Surfskate είναι η απόλυτη βόλτα για carving, cruising και εξερεύνηση του κόσμου του surfskate.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
26" (66cm)
Μήκος μύτης:
4.23"
Μήκος ουράς:
5"
Μήκος deck:
40" (101.6cm)
Φάρδος deck:
10" (25.5cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro