×
Μενού
YOW

x Pyzel Shadow Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε το YOW x Pyzel Shadow Surfskate: Ζήστε τη συγκίνηση του σερφ στη στεριά!

Αναβαθμίστε την εκπαίδευσή σας στο σερφ και ζήστε την αυθεντική αίσθηση του σερφ σε στέρεο έδαφος με το εξαιρετικό YOW x Pyzel Shadow Surfskate. Αυτό το ολοκληρωμένο surfskate συνδυάζει την τεχνογνωσία της Your Own Wave Surfskates και του θρυλικού διαμορφωτή σανίδων surf, Pyzel, για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία carving.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σφενδάμι, το YOW x Pyzel Shadow διαθέτει εξαιρετική ανθεκτικότητα και ευελιξία, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευέλικτη οδήγηση. Με μήκος 33,5" (85,1cm) και πλάτος 9,85" (25cm), αυτό το surfskate παρέχει άφθονη σταθερότητα και έλεγχο, ενώ επιτρέπει δυναμικούς ελιγμούς carving.

Εξοπλισμένο με μεταξόνιο 17" (43,2cm), το YOW x Pyzel Shadow προσφέρει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και ευελιξίας, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους λάτρεις του surfskate. Τα μήκη μύτης 5,43" και ουράς 6,73" παρέχουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα ελέγχου και pop για carving και εκτέλεση κόλπων.

Αυτό το surfskate συνοδεύεται από τροχούς 66 mm που προσφέρουν ομαλή και πιασάρικη οδήγηση, επιτρέποντάς σας να κάνετε carve και flow με ευκολία. Ο ανεστραμμένος βασικός πείρος και τα αναστρέψιμα φορτηγά με κρεμάστρα παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες σκαλίσματος, επιτρέποντάς σας να μιμηθείτε την αίσθηση του σερφ στα κύματα.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
17" (43.2cm)
Μήκος μύτης:
5.43"
Μήκος ουράς:
6.73"
Μήκος deck:
33.5" (85.1cm)
Φάρδος deck:
9.85" (25cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro