×
Μενού

Dragon Formula V4 ρόδες για Skateboard 4-Pack

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Δείτε επίσης

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Η Powell Peralta Skateboards είναι ένα διάσημο όνομα στον κόσμο του skateboarding, γνωστό για την εξαιρετική δεξιοτεχνία του και την αταλάντευτη αφοσίωσή του στην υπέρβαση των ορίων.

Οι τροχοί Dragon Formula V4 Skateboard Wheels, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δέσμευσής τους στην ποιότητα, είναι ένα must-have για τους αναβάτες. Αυτές οι ρόδες είναι κατασκευασμένες από κορυφαία ουρεθάνη, παρέχοντας ένα βέλτιστο μείγμα ανθεκτικότητας και απόδοσης.

Με βαθμολογία σκληρότητας 93A, οι τροχοί αυτοί είναι ιδανικοί τόσο για σκέιτμπορντ δρόμου όσο και για σκέιτμπορντ πάρκου, επιτυγχάνοντας μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ομαλότητας και ελέγχου. Απελευθερώστε τις ικανότητές σας καθώς αντιμετωπίζετε με ευκολία διάφορα εδάφη, από τραχύ πεζοδρόμιο έως λείο τσιμέντο.

Αυτό το σετ συνοδεύεται από τέσσερις τροχούς, προσφέροντας μια ολιστική αναβάθμιση στο skateboard σας. Με την προσοχή της Powell Peralta στη λεπτομέρεια, αυτές οι ρόδες εξασφαλίζουν ομαλή και ευέλικτη οδήγηση, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία σας στο σκέιτμπορντ.

Αγκαλιάστε την κληρονομιά και τη δεξιοτεχνία που συνοδεύει τα Skateboards της Powell Peralta και ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητές σας σε τέσσερις ρόδες. Οι τροχοί Dragon Formula V4 Skateboard σας περιμένουν, έτοιμοι να πυροδοτήσουν το ταξίδι σας στο σκέιτμπορντ σε μεγαλύτερα ύψη.

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος ρόδας:
54mm
Φάρδος ρόδας:
34mm
Ρουλεμάν:
Δεν περιλαμβάνεται
Σκληρότητα ρόδας:
93A
Υλικό ρόδας:
Premium Urethane
Ρόδες ανά σετ:
4
Spacers:
Δεν περιλαμβάνονται

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro