×
Μενού

Rossignol Skate Cross Country Package

Περιγραφή

Αυτό είναι το αποκλειστικό μας πακέτο Rossignol Skate Cross Country. Αυτό το προσαρμόσιμο πακέτο σας προσφέρει την ελευθερία να διαμορφώσετε το τέλειο σύνολο για σκι cross country, προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις και το επίπεδο δεξιοτήτων σας.

Επιλέξτε από τα κορυφαία σκι και δεσμούς cross country skate της Rossignol, που φημίζονται για τις εξαιρετικές επιδόσεις και τα κομψά σχέδιά τους. Αναβαθμίστε περαιτέρω την εμπειρία σας στο σκι προσθέτοντας ένα ζευγάρι άνετες μπότες cross country skating που θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά και υποστηριζόμενα όλη μέρα.

Βελτιώστε τον έλεγχο και την ισορροπία σας με τα σχολαστικά κατασκευασμένα σκι σκι cross country, τα οποία διατίθενται σε διάφορα μήκη για να ταιριάζουν στο ύψος και το στυλ σκι σας. Διατηρήστε τα χέρια σας ζεστά και προστατευμένα από τα στοιχεία της φύσης με τα κομψά και λειτουργικά γάντια ή γάντια του σκι.

Εξασφαλίστε την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των πολύτιμων αγαθών σας με την ανθεκτική και ευρύχωρη τσάντα μας για σκι ανωμάλου δρόμου, σχεδιασμένη για να φιλοξενήσει τα σκι, τα κοντάρια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας. Ολοκληρώστε το χειμερινό σας σύνολο με το εξαιρετικά μαλακό και μονωτικό μας θερμαντικό για το λαιμό, που σας κρατάει άνετους ακόμα και στις πιο ψυχρές συνθήκες.

Γιατί να αρκεστείτε σε μεμονωμένα κομμάτια όταν μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του πακέτου Rossignol Skate Cross Country Package; Όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα σε σύγκριση με την αγορά κάθε είδους ξεχωριστά, αλλά θα απολαύσετε επίσης την ευκολία του να έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα βολικό πακέτο.

Προβολή όλων

SkatePro