×
Μενού
YOW

Calmon Signature Series Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Ετοιμαστείτε να καβαλήσετε τα κύματα στους δρόμους της πόλης με το YOW Calmon Signature Series Surfskate, την απόλυτη εμπειρία σερφ στη στεριά!

Η Your Own Wave Surfskates παρουσιάζει το Calmon Signature Series Surfskate, το τέλειο μείγμα στυλ, επιδόσεων και καινοτομίας. Διαθέτοντας έναν εκπληκτικό συνδυασμό σφενδάμου και φελλού, αυτό το surfskate προσφέρει δυναμική κάμψη και απαράμιλλη ανταπόκριση. Με τα ανεστραμμένα φορτηγά kingpin και την κρεμάστρα carving, θα βιώσετε ομαλές και αβίαστες στροφές, μιμούμενοι την αίσθηση του σερφ στον ανοιχτό ωκεανό.

Το Calmon Signature Series Surfskate είναι σχολαστικά κατασκευασμένο με μήκος καταστρώματος 41 ιντσών και μεταξόνιο 27 ιντσών, παρέχοντας βέλτιστη σταθερότητα και έλεγχο. Ο μοναδικός σχεδιασμός kicktail επιτρέπει δυναμικούς ελιγμούς και απότομες στροφές, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε με ευκολία κάθε αστικό τοπίο. Οι τροχοί των 66 χιλιοστών εξασφαλίζουν ομαλή και άνετη οδήγηση, είτε ταξιδεύετε στους δρόμους της πόλης είτε σκαλίζετε σε πολυσύχναστα πεζοδρόμια.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
27" (68.6cm)
Μήκος μύτης:
4.23"
Μήκος ουράς:
5.0"
Μήκος deck:
41" (104.1cm)
Πρόσθετα υλικά:
Φελλός
Φάρδος deck:
10" (25.5cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro