×
Μενού

Stage I Selects i.Shack Deck πατίνι κόλπα

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Δείτε επίσης

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Το Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck είναι ένα κατάστρωμα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για μεσαίους και προχωρημένους αναβάτες. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο σειράς 6000, το οποίο έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σε T6 για αυξημένη αντοχή και ανθεκτικότητα. Το deck διαθέτει σχήμα dropout με box-cut και γωνία κεφαλής 84 μοιρών, καθιστώντας το ιδανικό για τεχνικά κόλπα και grinds. Το deck συνοδεύεται επίσης από ένα φρένο flex fender, το οποίο παρέχει εξαιρετική δύναμη φρεναρίσματος και προστατεύει το deck από ζημιές.

Το Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck διατίθεται σε διάφορα μεγέθη για να εξυπηρετεί διαφορετικούς αναβάτες. Το κατάστρωμα 22" είναι ιδανικό για αναβάτες που μόλις ξεκινούν, ενώ το κατάστρωμα 24" είναι ιδανικό για πιο έμπειρους αναβάτες. Το κατάστρωμα διατίθεται επίσης σε διάφορα χρώματα, ώστε να μπορείτε να βρείτε το τέλειο για να ταιριάζει με το στυλ σας.

Αν ψάχνετε για ένα επαγγελματικό deck σκούτερ υψηλής ποιότητας που θα ανεβάσει την οδήγησή σας στο επόμενο επίπεδο, το Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, διαθέτει κομψό σχεδιασμό και διαθέτει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οδήγησή σας.

Χαρακτηριστικά

Πλάτος deck:
15.7cm (6.2")
Μήκος deck:
56cm (22")
Διάμετρος ρόδας:
110mm
Φάρδος hub ρόδας:
24mm
Βάρος:
1892g
Υλικό:
Αλουμίνιο 6000 Series
Βαθμός υλικού:
T6
Σχήμα dropout:
Box-cut
Γωνία headtube:
84°
Τύπος ρουλεμάν πιρουνιού:
Integrated 1 1/8"
Τύπος φρένου:
Flex Fender
Φρένο/Φτερό:
Περιλαμβάνεται
Διάμετρος άξονα:
8mm
Griptape:
Δεν περιλαμβάνεται

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro