Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού

Derby Jump Black πατίνια με 4 ρόδες

(18)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Αυτά τα πατίνια πάρκου από την Chaya είναι πατίνια πατινάζ τετραπλού ρόλερ υψηλών προδιαγραφών που ενσωματώνουν πολλές από τις τεχνολογίες που η Chaya έχει βελτιώσει μέσω της αγάπης της για το Roller Derby.

Η μπότα του πατινάζ Jump είναι μια μπότα με επένδυση από δέρμα/PU με ψηλό κόψιμο και εσωτερικό πλέγμα. Ο σχεδιασμός αντλεί μεγάλη έμπνευση από τα σχέδια αθλητικών παπουτσιών και η μπότα με επένδυση αφρού είναι άνετη για να τη φοράτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τα κορδόνια είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε η μπότα να εφαρμόζει ωραία και σφιχτά γύρω από το πόδι για βελτιωμένο έλεγχο.

Οι πλάκες σε αυτά τα πατίνια είναι πλάκες Chayas Shari. Είναι κατασκευασμένες με ένα μείγμα από νάιλον και υαλοβάμβακα για μια ισχυρή ελαφριά πλάκα. Μαζί με τα φορτηγά από χυτό αλουμίνιο 20° και τα μαξιλάρια Jelly Interlock, έχετε ένα εξαιρετικά ευέλικτο τετραπλό πατίνι που είναι διασκεδαστικό και εύκολο στον έλεγχο.

Τροχοί Octo Paseo με μαλακό και πιασάρικο σκληρόμετρο 78A. Και σε συνδυασμό με τα ρουλεμάν Wicked ABEC7 έχετε μια πραγματικά ωραία ρύθμιση. Σημειώστε ότι αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πατίνια μόνο για ντέρμπι εσωτερικού χώρου ίσως να θέλετε να πάρετε πιο σκληρούς τροχούς που θα είναι πιο κατάλληλοι για αυτό το σκοπό. Τα toe stops του ελεγκτή κάνουν την αλλαγή κατεύθυνσης και το σταμάτημα παιχνιδάκι.

Αυτά τα πατίνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανονική άσκηση πατινάζ σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά ιδανικά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε πάρκα και σε βεράντες όπου πραγματικά αποκαλύπτουν τις πλήρεις δυνατότητές τους. Δεδομένου ότι το μήκος του αστραγάλου της μπότας είναι μεσαίου μήκους, είναι επίσης ιδανικά για αρχάριους του Roller Derby (για αυτό όμως μπορεί να απαιτούνται σκληρότερες εσωτερικές ρόδες).

Συμβατά εξαρτήματα

Βρείτε προϊόντα συμβατά με Chaya Derby Jump Black πατίνια με 4 ρόδες:

Συμβατά εξαρτήματα

Χαρακτηριστικά

Υλικό soulplate:
Υαλοβάμβακας, Πλαστικό, Μικτά υλικά

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (18)

These are a great pair of Rollerskates. They are very comfortable, fast, lightweight and have a unique look. I was very impressed with these skates as well as the friendly help and advice from skatepro..
Aaron Nemorin (LONDON)
04/09/2018
Βαθμολογία: 4 στα 5!
I am really loving these skates so far! The boot is very comfortable, and the whole skate is very light. They do run a little small compare to other brands of skates. I have worn a 7 in other skates, but an 8 fits well for these. Overall very happy with my purchase, although I do wish they came with a smaller, harder wheel since they are designed for park use.
Chloe Schmolesky (Fort Collins)
14/05/2018
Βαθμολογία: 5 στα 5!
As a new skater, these skates are amazing. Incredibly comfortable, lightweight, and look great. The stock wheels and bearings are awesome, I don't feel the need to replace immediately like with other stock components. Absolutely in love with them.
Sarah S. (Minneapolis)
01/03/2018
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Great skates for its price range.
Lucile Kosby (Kingston Upon Thames)
16/06/2017
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 18 κριτικών
SkatePro