Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού
Db

Douchebags The Hugger 30L LTD REDefined Backpack

Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Οι τσάντες της σειράς REDefined είναι σχεδόν απίστευτες. Το μαύρο και το κόκκινο δεν έχουν συνδυαστεί ποτέ τόσο όμορφα. Αυτή η σειρά, από την Douchebags, ακολουθεί την τάση τους για εξαιρετικά περιορισμένες εκδόσεις των πολυπόθητων σακιδίων και ταξιδιωτικών τσαντών τους. Επομένως, ως εκ τούτου, πρέπει να κινηθείτε γρήγορα αν θέλετε μία από αυτές τις τσάντες.

Η Hugger είναι ένας συνδυασμός ενός σύγχρονου σακιδίου πλάτης και μιας παραδοσιακής τσάντας duffle, καθιστώντας την μια πολυλειτουργική μονάδα που είναι εξίσου κατάλληλη για τη ζωή στην πόλη όσο και για να ταξιδέψετε στον κόσμο σε αναζήτηση περιπέτειας.

  • Θήκη για φορητό υπολογιστή: Εξοπλισμένη με προστατευτική θήκη, σχεδιασμένη για να χωράει φορητούς υπολογιστές έως 17''. Ο φορητός υπολογιστής ασφαλίζεται με αφρό EVA και πλάκα πολυαιθυλενίου για μέγιστη προστασία.
  • Σύστημα ώμου: Με δύο ιμάντες ώμου, το The Hugger λειτουργεί ως σακίδιο πλάτης όποτε χρειάζεται.
  • Rib Cage: 8 ξεχωριστές πλευρές ABS και μια πλάκα προστασίας από πολυαιθυλένιο στην πλάτη και στο κάτω μέρος εξασφαλίζουν μεγάλη προστασία του εξοπλισμού.
  • Σύστημα αγκίστρωσης: Το σύστημα Hookup ενσωματώνει πλήρως το The Hugger με το The Douchebag, μετατρέποντας τα δύο προϊόντα σε μία ενιαία μονάδα.
  • Ελαφρύς σχεδιασμός: Μόνο 1,2 kg
  • Εγκεκριμένο απότην IATA ως χειραποσκευή.

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

SkatePro