Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού
Db

Douchebags The Scholar LTD Black Camo Backpack

(9)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Σε συνέχεια της μαζικά επιτυχημένης και πολύ περιορισμένης σειράς Jon Olsson White camo της σειράς Douchebags έρχεται η έκδοση Black Camo. Το ίδιο μοτίβο γραφικών, αλλά μόνο με μαύρο και σκούρο γκρι χρώμα. Όμορφη και διακριτική εμφάνιση που διατίθεται μόνο σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες. Αποκτήστε το δικό σας πριν από τον γείτονά σας.

Αυτή η τσάντα είναι τόσο cool που θα έχετε μια δεύτερη σκέψη πριν θελήσετε να τη βγάλετε. Αυτή μπορεί να είναι μια κλασική που μόλις γεννήθηκε - Η τσάντα Scholar από την Douchebags. Πρόκειται για μια πραγματικά ωραία και πρακτική τσάντα πλάτης με καθαρό σχεδιασμό.

Χρησιμοποιήστε την ως την καθημερινή σας τσάντα όταν πηγαίνετε στη μελέτη σας, όταν κάνετε βόλτα με το longboard σας ή όταν ταξιδεύετε με το ποδήλατό σας.

Αυτή η τσάντα των 15 λίτρων έχει χώρο για ένα φορητό υπολογιστή 15" - εκτός αυτού η ίδια η Douchebags περιγράφει το σύστημα ρυθμιζόμενων ιμάντων με αγκράφες με τον εξής τρόπο: "Οι εξωτερικοί ρυθμιζόμενοι ιμάντες με αγκράφες σας δίνουν την ευκαιρία να μεταφέρετε περισσότερα με λιγότερα..." θα μπορούσε να είναι το skateboard σας ή ένα στρώμα γιόγκα.

Σημείωση: Οι εξωτερικές αγκράφες ταιριάζουν σε penny boards, skateboards και longboards πλάτους έως 10".

Μετρήσεις:
- Πλάτος: 10.8in
- Ύψος: 15.7in
- Μήκος: 5.1in
- Βάρος: 1.65lbs

Υλικά:
- Κύριο εξωτερικό κέλυφος: PU δέρμα
Κύρια εσωτερική επένδυση: δέρμα: Πολυεστέρας 200D-PU

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (9)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (9 κριτικές)

SkatePro