Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού
Db

Douchebags The Hugger 30L LTDlack Camo Backpack

(6)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Σε συνέχεια της μαζικά επιτυχημένης και πολύ περιορισμένης σειράς Jon Olsson White camo της σειράς Douchebags έρχεται η έκδοση Black Camo. Το ίδιο μοτίβο γραφικών, αλλά μόνο με μαύρο και σκούρο γκρι χρώμα. Όμορφη και διακριτική εμφάνιση που διατίθεται μόνο σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες. Αποκτήστε το δικό σας πριν από τον γείτονά σας.

Το Hugger είναι ένας συνδυασμός ενός σύγχρονου σακιδίου πλάτης και ενός παραδοσιακού σάκου μεταφοράς εμπορευμάτων, καθιστώντας το μια πολυλειτουργική μονάδα που είναι εξίσου κατάλληλη για τη ζωή στην πόλη όσο και για να ταξιδέψετε στον κόσμο σε αναζήτηση περιπέτειας.

  • Θήκη για φορητό υπολογιστή: Εξοπλισμένη με προστατευτική θήκη, σχεδιασμένη για να χωράει φορητούς υπολογιστές έως 17''. Ο φορητός υπολογιστής ασφαλίζεται με αφρό EVA και πλάκα πολυαιθυλενίου για μέγιστη προστασία.
  • Σύστημα ώμου: Με δύο ιμάντες ώμου, το The Hugger λειτουργεί ως σακίδιο πλάτης όποτε χρειάζεται.
  • Rib Cage: 8 ξεχωριστές πλευρές ABS και μια πλάκα προστασίας από πολυαιθυλένιο στην πλάτη και στο κάτω μέρος εξασφαλίζουν μεγάλη προστασία του εξοπλισμού.
  • Σύστημα αγκίστρωσης: Το σύστημα Hookup ενσωματώνει πλήρως το The Hugger με το The Douchebag, μετατρέποντας τα δύο προϊόντα σε μία ενιαία μονάδα.
  • Ελαφρύς σχεδιασμός: Μόνο 1,2 kg
  • Εγκεκριμένο απότην IATA ως χειραποσκευή.

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (6)

Paired with board bag, makes a fab combo. Easy to use space, big enough for all my clothing, small enough to carry on, hooks on to the bag work well.
Nigel Snow (Twickenham)
01/02/2018
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Great product, maybe expensive but good all round quality from Douchebags.
Rob S. (Raynes Park)
05/01/2018
Βαθμολογία: 5 στα 5!
Εμφάνιση όλων των 6 κριτικών
SkatePro