Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού
YGW

Millennium Titanium Oversized SCS τιμόνι πατίνι για κόλπα

(6)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Οι μπάρες τιτανίου της σειράς Youth Gone Wild έχουν παρόμοια αναλογία ακαμψίας προς βάρος με τις μπάρες από χάλυβα, αλλά με τη μισή μοριακή πυκνότητα. Αυτό καθιστά τις μπάρες τιτανίου σχεδόν τόσο ελαφριές όσο το αλουμίνιο, αλλά εξίσου ισχυρές με τον χάλυβα. Το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση τιτανίου προέρχεται από τις δυνατότητες επιμήκυνσης και εφελκυσμού. Αυτό κάνει τις ράβδους τιτανίου να αισθάνονται εξαιρετικά εύκαμπτες σε αντίθεση με τις ράβδους χάλυβα ή αλουμινίου. Αλλά προσθέτει επίσης στην ανθεκτικότητα των ράβδων. Το τιτάνιο θα λυγίσει πίσω στην αρχική του θέση αντί να λυγίσει.

Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή και τις μηχανικές ιδιότητες των μπάρες τιτανίου - Τις συνιστούμε κυρίως για αναβάτες ενός συγκεκριμένου επιπέδου δεξιοτήτων. Ενδιάμεσο έως επαγγελματικό επίπεδο ως ελάχιστο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν να σπάσουν εξίσου καλά με μπάρες από άλλα υλικά αν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά.

Αυτή η Millennium είναι μια μπάρα σε σχήμα Υ με ενισχυτικό εγκάρσιο μέλος. Η μπάρα έχει ένα ελαφρύ ανέβασμα προς τα πάνω, το οποίο επίσης συμβάλλει στο να είναι πιο ανθεκτική. Είναι κατασκευασμένη για συμπίεση SCS και έχει βάρος μόλις 763 γραμμάρια. Μια εξαιρετική επιλογή για αναβάτες που αναζητούν βάρος σαν του πάρκου για ρυθμίσεις δρόμου.

Χαρακτηριστικά

Συμβατό με:
SCS
Τάπες συμβατές με:
Ατσάλι
Συνιστώμενο μέγεθος δαγκάνας:
Quad
Ύψος τιμονιού:
660
Πλάτος τιμονιού:
660
Υλικό τιμονιού:
Τιτάνιο
Εξωτερική διάμετρος τιμονιού:
35mm (Oversized)
Εσωτερική διάμετρος τιμονιού:
32mm
Βάρος:
763g
Backsweep:
Όχι
Συμβατό με SCS:
Ναι
Περιλαμβάνεται σύστημα συμπίεσης:
Όχι
Προβολή όλων

κριτικές   (6)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (6 κριτικές)

SkatePro