×
Μενού

Longway Trick Scooter 6-12y Package

Περιγραφή

Παρουσιάζουμε το πλήρες πακέτο Longway Adam Trick Scooter - το απόλυτο σετ για επίδοξους αναβάτες και αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον συναρπαστικό κόσμο του ακροβατικού σκούτερ. Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο δεν περιλαμβάνει μόνο το υψηλής απόδοσης Longway Adam Trick Scooter, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας, όπως το κράνος Hangup και το σετ προστασίας Hangup.

Κατασκευασμένο για ακρίβεια και αντοχή, το Longway Adam Trick Scooter έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους αρχάριους. Η ελαφριά αλλά ανθεκτική κατασκευή του παρέχει βέλτιστο έλεγχο και ευελιξία, επιτρέποντας στους αναβάτες να κατακτήσουν κόλπα και ακροβατικά με αυτοπεποίθηση. Το ενισχυμένο κατάστρωμα και το ευέλικτο T-bar εξασφαλίζουν ομαλή οδήγηση, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για όσους μόλις ξεκινούν την περιπέτεια με το σκούτερ τους.

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας και το κράνος Hangup είναι εδώ για να προστατεύει τους αναβάτες καθώς ξεπερνούν τα όριά τους. Αυτό το κομψό και άνετο κράνος διαθέτει στιβαρό εξωτερικό κέλυφος και εσωτερική επένδυση από αφρό, προσφέροντας ανώτερη προστασία από τις συγκρούσεις. Με ρυθμιζόμενο ιμάντα στο πηγούνι και εξαερισμό για άνεση, το κράνος Hangup Helmet παρέχει ασφαλή εφαρμογή χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ. Το σετ προστασίας Hangup ολοκληρώνει το πακέτο, περιλαμβάνοντας βασικό προστατευτικό εξοπλισμό για τα γόνατα, τους αγκώνες και τους καρπούς.

  • Πλήρες πακέτο προσαρμοσμένο για αρχάριους
  • Longway Adam Trick Scooter για ακρίβεια και ανθεκτικότητα
  • Κράνος Hangup για ανώτερη προστασία του κεφαλιού
  • Hangup Protection Set για ολοκληρωμένο εξοπλισμό ασφαλείας
  • Ιδανικό για να κατακτήσετε κόλπα και ακροβατικά με αυτοπεποίθηση
Προβολή όλων

κριτικές   (1)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (1 κριτικές)

SkatePro