×
Μενού

Πατίνια για Κόλπα Custom Completes

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πατίνια custom completes - ξεχωρίστε από όλους τους άλλους

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε πολλές επιλογές σε custom (εξατομικευμένα) πατίνια για κόλπα. Τα πατίνια custom είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν ένα δυνατό setup, με εξαρτήματα από διαφορετικές εταιρείες. Με τα πατίνια custom completes, έχετε ένα πολύ ανθεκτικό και ποιοτικό πατίνι με ξεχωριστό στυλ.

Ένα πατίνι custom θα σας δώσει και παραπάνω αυτοπεποίθηση για να δοκιμάσετε πιο προχωρημένα κόλπα. Επίσης, επειδή το κάθε σχέδιο βγαίνει μόνο σε λίγα κομμάτια, θα ξεχωρίζετε σίγουρα στο skate park.

Πατίνια για κόλπα custom completes που ταιριάζουν στο ύψος και στο στυλ σας

Το κάθε εξάρτημα σε ένα πατίνι custom complete, επιλέγεται με προσοχή έτσι ώστε το πατίνι να είναι όσο πιο ανθεκτικό γίνεται. Έτσι, θα βρείτε διάφορα setups με διαφορετικά συστήματα συμπίεσης που να ταιριάζουν στο ύψος και στο riding style σας. Τα πατίνια custom completes είναι επίσης πολύ καλή επιλογή για τους πιο ψηλούς αναβάτες, οι οποίοι μπορεί να δυσκολεύονται να βρουν ένα καλό και ανθεκτικό πατίνι που να τους ταιριάζει. Τα πατίνια custom completes που διαθέτουμε ξεκινάνε από 79 cm και φτάνουν μέχρι και 98cm.

Όλα τα πατίνια για κόλπα custom completes είναι συναρμολογημένα από τους ειδικούς του εργαστηρίου μας, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κατευθείαν, με το που τα βγάλετε από το κουτί.

Σχεδιάστε το δικό σας πατίνι

Σας προτείνουμε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο Scooter Builder, ένα πολύ καλό εργαλείο που σας βοηθάει να εξατομικεύσετε και να σχεδιάσετε το δικό σας πατίνι και να συνδυάσετε εξαρτήματα από διαφορετικές εταιρείες και με διάφορα στυλ.

Οικονομικά completes

Η SkatePro διαθέτει επίσης πατίνια completes με κομμάτια και εξαρτήματα της ίδιας εταιρείας. Τα πατίνια για κόλπα completes είναι κατάλληλα για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν και να δουν αν τους αρέσει, αλλά και για πιο προχωρημένους riders. Τα completes είναι και πιο οικονομικά σε σχέση με το να αγοράσετε το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Δείτε τα πατίνια για κόλπα completes εδώ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις