Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού
Db

Douchebags The Douchebag LTD Black Camo Ski Bag

(1)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Σε συνέχεια της μαζικά επιτυχημένης και πολύ περιορισμένης σειράς Jon Olson White camo της σειράς Douchebags έρχεται η έκδοση Black Camo. Το ίδιο μοτίβο γραφικών, αλλά μόνο με μαύρο και σκούρο γκρι χρώμα. Όμορφη και διακριτική εμφάνιση που διατίθεται μόνο σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες. Αποκτήστε το δικό σας πριν από τον γείτονά σας.

Αναπτύχθηκε ως μια συνεργασία μεταξύ σκιέρ, σνόουμπορντ, σέρφερ, σχεδιαστών, μηχανικών και χειριστών αποσκευών αεροδρομίων, καθώς και του Νορβηγικού Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας, το Douchebag είναι η συγχώνευση του πάθους και των αναγκών. Είναι ο έξυπνος τρόπος για να μεταφέρετε τα σκι και τα snowboard σας.

  • Σύστημα ρύθμισης του μήκους: Η τσάντα μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος εξοπλισμού ταξιδεύετε, παρέχοντας πάντα μια άκαμπτη δομή για ασφαλή και άνετη μεταφορά.
  • Σύστημα μεταφοράς στον ώμο: Το σύστημα επιτρέπει την ευκολότερη μεταφορά, επιτρέποντάς σας να ρυμουλκήσετε την τσάντα πίσω σας, απελευθερώνοντας τα χέρια σας
  • Rib Cage: Συνολικά 19 ξεχωριστές πλευρές ABS, σε συνδυασμό με προσεκτικά επιλεγμένα, ανθεκτικά υλικά, καθιστούν την The Douchebag μία από τις πιο προστατευτικές της αγοράς.
  • Σύστημα αγκίστρωσης: Το σύστημα Hookup ενσωματώνει πλήρως το The Hugger με το The Douchebag, μετατρέποντας τα δύο προϊόντα σε μία ενιαία μονάδα.
  • Συμπίεση, ο σάκος μπορεί να τυλιχτεί εντελώς σε μια μικρή τσάντα χειρολαβής, όταν δεν χρησιμοποιείται.
  • Ελαφρύς σχεδιασμός: Μόνο 3,4 kg
  • Τροχοί: Η Douchebag διαθέτει δύο ρόδες ομαλής κύλισης, οι οποίες διευκολύνουν τη μεταφορά βαρέως εξοπλισμού μαζί σας.

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (1)

Love this bag. Well made, light, holds my board well, takes all my gear. Plus subtlety distinctive, no more trying to spot my bag on the carousel. And no more tripping over my empty bag in the hotel room. Paired with the 30L Hugger, easily takes all I need.
Nigel Snow (Twickenham)
01/02/2018
Βαθμολογία: 5 στα 5!
SkatePro