×
Μενού

Rowing Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Μεταφέρετε το σερφ σας στους δρόμους με το Long Island Rowing Surfskate, τον απόλυτο σύντροφο του carving.

Αυτό το επιδέξια κατασκευασμένο surfskate διαθέτει κατάστρωμα 29,5" (75 cm) από σφενδάμι κορυφαίας ποιότητας, παρέχοντας βέλτιστη ισορροπία δύναμης και ευελιξίας για μια δυναμική εμπειρία οδήγησης. Το γενναιόδωρο πλάτος των 24,1 cm (9,5") προσφέρει άφθονο χώρο για τα πόδια σας, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και έλεγχο καθώς κάνετε carve και flow. Η έντονη kicktail προσθέτει ευελιξία, επιτρέποντάς σας να κάνετε pop ollies και να εκτελείτε άλλα freestyle κόλπα με ευκολία.

Εξοπλισμένο με μεταξόνιο 16,5" (41,9 cm) και ευέλικτα φορτηγά με ανεστραμμένο kingpin, το Long Island Rowing Surfskate προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση carving. Η τυπική κρεμάστρα και τα φορτηγά carving παρέχουν ομαλή και ελεγχόμενη οδήγηση, ιδανική για την εξομοίωση της αίσθησης του σερφ στη στεριά. Αυτό το surfskate είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει σε ένα ταξίδι εμπνευσμένο από το σερφ, είτε κάνετε βόλτες στους δρόμους, είτε σκαλίζετε μέσα από κώνους, είτε απλά απολαμβάνετε τη συγκίνηση της βόλτας.

Ενισχύστε την εκπαίδευσή σας στο σερφ ή απλά αγκαλιάστε την απόλυτη χαρά του σκαλίσματος με το Long Island Rowing Surfskate. Απολαύστε το τέλειο μείγμα επιδόσεων, στυλ και ευελιξίας - όλα τυλιγμένα σε ένα απίστευτο πακέτο.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
16.5" (41.9cm)
Μήκος μύτης:
3.30"
Μήκος ουράς:
5.57"
Μήκος deck:
29.5" (75cm)
Φάρδος deck:
9.5" (24.1cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro