×
Μενού
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

Το YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate είναι ένα must-have για κάθε σέρφερ που θέλει να βελτιώσει τις ικανότητές του ή απλά να απολαύσει την αίσθηση του σερφ στη στεριά. Διαθέτοντας κατάστρωμα από σφενδάμι 34 ιντσών με πλάτος 10 ιντσών, αυτό το surfskate παρέχει μια σταθερή και άνετη πλατφόρμα για αναβάτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Το μεταξόνιο των 18,5 ιντσών και το μήκος της ουράς των 6,69 ιντσών διευκολύνουν τους ελιγμούς, ενώ το μήκος της μύτης των 4,61 ιντσών παρέχει άφθονο χώρο για την τοποθέτηση των ποδιών. Η kicktail επιτρέπει επίσης πιο επιθετικούς ελιγμούς και κόλπα.

Αυτό το surfskate συνοδεύεται από ένα σετ φορτηγών υψηλής ποιότητας Inverted kingpin και τροχούς 66 χιλιοστών με δυνατότητες carving. Ο σχεδιασμός του inverted kingpin παρέχει ομαλή και ευέλικτη οδήγηση, ενώ οι φαρδιοί τροχοί εξασφαλίζουν σταθερότητα και πρόσφυση. Αυτός ο συνδυασμός εξαρτημάτων καθιστά το YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate ιδανικό για εξάσκηση σε ελιγμούς σερφ, carving και pumping.

Με την ανθεκτική κατασκευή και τα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης, το YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει. Είτε είστε έμπειρος σέρφερ που θέλει να βελτιώσει τις δεξιότητές του είτε ξεκινάτε και θέλετε να ζήσετε τη συγκίνηση του σερφ στη στεριά, αυτό το surfskate είναι η τέλεια επιλογή.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
18.5" (47cm)
Μήκος μύτης:
4.61"
Μήκος ουράς:
6.69"
Μήκος deck:
34" (86.4cm)
Φάρδος deck:
10" (25.5cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro