×
Μενού

North x William Holm Favs πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Εξοικονομήστε έως και 30% στο προσαρμοσμένο σκούτερ σας και αποκτήστε ένα ΔΩΡΕΑΝ μπλουζάκι SkatePro με το πακέτο North x William Holm Favs!

Το πακέτο North x William Holm Favs Package είναι μια συλλογή από ανταλλακτικά σκούτερ κορυφαίας ποιότητας που έχει επιλέξει ο William Holm, ο αναβάτης της ομάδας μας. Κατασκευασμένο για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες, αυτό το πακέτο συγκεντρώνει τα καλύτερα εξαρτήματα από τη North Scooters, μια μάρκα που αγαπήθηκε από τους αναβάτες σε όλο τον κόσμο. Φτιάξτε την προσαρμοσμένη σας ρύθμιση από αυτά τα εξαρτήματα:

  • North Horizon 6.2" G2 deck: Σχεδιασμένο για οδήγηση στο δρόμο με άφθονο χώρο για τα πόδια και κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σκηνής σκούτερ. Επιλέξτε από διάφορα μήκη και απολαύστε τη δύναμη του σφυρηλατημένου 3D headtube.
  • ΜπάρεςNorth Campus SCS G1 ή G2: Ισχυρές και έτοιμες για SCS χωρίς καμία τροποποίηση, αυτές οι μπάρες T είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν τις πιο σκληρές περιόδους shredding.
  • Σφιγκτήρας North Profile SCS: Αποκτήστε ισχυρή πρόσφυση στο σύστημα συμπίεσης του σκούτερ σας με αυτόν τον εξαιρετικά κομψό τετραπλό σφιγκτήρα που έχει σχεδιαστεί για βαριά τεμαχισμό.
  • ΠιρούνιαNorth LH G1 & G2: Μονοκόμματο πιρούνι από αλουμίνιο, συμβατό με διαμέτρους τροχών που κυμαίνονται από 110mm έως 120mm.
  • ΤροχοίNorth Signal G1 & G2 ή τροχοί North Fullcore G1 & G2: Απολαύστε το χαμηλό βάρος, την ανθεκτικότητα και την εξαιρετική πρόσφυση για όλα τα κόλπα σας είτε στο δρόμο είτε στο skatepark.
  • North Industry & Essential Grips: Βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και ανθεκτικότητας με αυτά τα εξαιρετικά ωραία grips.
  • SkatePro Scooter griptape ή North Scooter griptape: Πετύχετε το τέλειο κράτημα για τα κόλπα σας με αυτά τα griptapes που διατίθενται σε διάφορα χρώματα.

Όχι μόνο θα εξοικονομήσετε έως και 30% σε αυτά τα high-end ανταλλακτικά σκούτερ, αλλά θα λάβετε επίσης ένα ΔΩΡΕΑΝ μπλουζάκι SkatePro, γιατί γιατί γιατί να μην εκπροσωπήσετε το αγαπημένο σας skateshop με στυλ;

Με τη δυνατότητα να το συναρμολογήσουν οι ειδικοί μας χωρίς προβλήματα, η εγκατάσταση του σκούτερ των ονείρων σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Βουτήξτε στον κόσμο των εξαρτημάτων σκούτερ επαγγελματικής ποιότητας με το πακέτο North x William Holm Favs σήμερα!

Προβολή όλων

SkatePro