×
Μενού

Swix Ski Wax and Maintenance Package

Περιγραφή

Το πακέτο Swix Ski Wax and Maintenance Package προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για την αποτρίχωση, τη συντήρηση και τη ρύθμιση των χιονοδρομικών σας, όλα σε ένα μέρος. Πείτε αντίο στην αγορά ξεχωριστών ειδών και αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε σε πιο προσιτή τιμή σε σύγκριση με τις μεμονωμένες αγορές.

The package includes the following:

  • Swix V20 Πράσινο σκληρό κερί για κλωτσιές Swix V20 Green: Σχεδιασμένο για κρύες, χιονισμένες συνθήκες, αυτό το σκληρό κερί κλωτσιάς παρέχει ανώτερη πρόσφυση και κλωτσιά κατά το πατινάζ ή το βηματισμό.
  • Swix Glide Wax: Βελτιώστε την ταχύτητα και την απόδοση των σκι σας με το ανθεκτικό κερί ολίσθησης, σχεδιασμένο για να μειώνει την τριβή και να ελαχιστοποιεί την αντίσταση.
  • Εργαλεία και εξοπλισμός συντήρησης σκι Cross Country της Swix: Πάρτε τον πλήρη έλεγχο της ρουτίνας συντήρησης του σκι σας! Εδώ θα μπορέσετε να επιλέξετε οποιοδήποτε εργαλείο χρειάζεστε, όπως σίδερο αποτρίχωσης, κάλυμμα λαβής, εφεδρικό δίσκο, καθαριστικό κεριού ολίσθησης ή βούρτσα.
  • SkatePro τσάντα για σκι ανωμάλου δρόμου: Διατηρήστε τα σκι και τον εξοπλισμό κεριών σας οργανωμένα και προστατευμένα με την ανθεκτική και ευρύχωρη τσάντα σκι cross-country.

Με το πακέτο Swix Ski Wax and Maintenance Package, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε τα σκι cross-country σε άριστη κατάσταση και να διατηρήσετε μια ομαλή, απολαυστική εμπειρία σκι. Επιλέξτε ευκολία, οικονομία και βέλτιστη απόδοση του σκι - όλα σε ένα πακέτο.

Προβολή όλων

SkatePro