×
Μενού

Vauhti Ski Wax and Maintenance Package

Περιγραφή

Ετοιμαστείτε να απογειώσετε την εμπειρία σας στο σκι ανωμάλου δρόμου με το πακέτο κεριών και συντήρησης σκι Vauhti. Σχεδιασμένο για να σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να συντηρήσετε και να ρυθμίσετε τα πέδιλα του cross-country σκι σας, αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο προσφέρει εξαιρετική αξία και ευκολία.

Απαράμιλλη απόδοση, ασυναγώνιστη τιμή:

  • Kick Wax + Glide Wax: Με κεριά κορυφαίας ποιότητας από την Vauhti Wax Technologies, αυτό το πακέτο εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση και ταχύτητα στο χιόνι.
  • Εξοπλισμός συντήρησης σκι ανωμάλου δρόμου: Έχουμε συμπεριλάβει βασικά εργαλεία και αξεσουάρ, όπως συνθετικό φελλό, πανί στίλβωσης, νάιλον βούρτσα, αφαίρεσης κεριού για τη λαβή του σκι, ατσάλινη βούρτσα και άλλα, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τα σκι σας σε άριστη κατάσταση.
  • SkatePro τσάντα για σκι ανωμάλου δρόμου: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε άνετα τα σκι και τα αξεσουάρ σας με την ποιοτική μας τσάντα σκι.

Παραγγείλτε σήμερα το πακέτο Vauhti Ski Wax and Maintenance Package και απολαύστε όλα όσα χρειάζεστε για να συντηρήσετε και να ρυθμίσετε τα σκι σας, όλα σε ένα βολικό και οικονομικό πακέτο!

Προβολή όλων

SkatePro