×
Μενού

Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package

Περιγραφή

Το πακέτο Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το παιδί σας με το σκι cross-country. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται το παιδί σας για να βγει στις πίστες, όπως:

  • Atomic Classic Cross Country σκι: Αυτά τα σκι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μικρούς σκιέρ και προσφέρουν μια εξαιρετική ισορροπία επιδόσεων και ανθεκτικότητας. Είναι κατασκευασμένα με ελαφρύ πυρήνα που τα καθιστά εύκολα στους ελιγμούς και έχουν ανθεκτική βάση που θα αντέξει σε χρόνια χρήσης.
  • Δεσίματα Atomic: Αυτές οι δέστρες είναι συμβατές με τα σκι Atomic Classic Cross Country και παρέχουν ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Επίσης, ρυθμίζονται εύκολα, ώστε να μπορείτε να έχετε την τέλεια εφαρμογή για το παιδί σας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο πακέτο σας τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Μπότες σκι Atomic Cross Country: Αυτές οι μπότες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άνεση και υποστήριξη για τους μικρούς σκιέρ.
  • Γάντια ή γάντια: Ένα καλό ζευγάρι γάντια ή γάντια είναι απαραίτητο για να κρατάτε τα χέρια του παιδιού σας ζεστά στις πίστες. Προσφέρουμε μια ποικιλία γαντιών και γαντιών που είναι ιδανικά για σκι ανωμάλου δρόμου και είναι όλα κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που θα κρατήσουν τα χέρια του παιδιού σας ζεστά και στεγνά.
  • SkatePro τσάντα σκι για σκι cross country: Μια τσάντα σκι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε τα σκι σας από ζημιές όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Προσφέρουμε μια ποικιλία από τσάντες σκι που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε σκι cross-country και είναι όλες κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά που θα διαρκέσουν για χρόνια.

Το πακέτο σκι Atomic Classic Junior Cross Country είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε το παιδί σας με το σκι cross-country. Με όλα όσα χρειάζονται να περιλαμβάνονται σε ένα πακέτο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να περάσουν υπέροχα στις πίστες.

Προβολή όλων

SkatePro