×
Μενού

Fish Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Μεταφέρετε την εμπειρία του σερφ στους δρόμους με το Long Island Fish Surfskate, την απόλυτη βόλτα για τους λάτρεις του carving.

Ανακαλύψτε τη συναρπαστική συγχώνευση του σερφ και του σκέιτμπορντ με αυτό το εξαιρετικό surfskate από την Long Island Longboards. Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας αναβάτη του κύματος, καθώς περιηγείστε στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης με απαράμιλλο στυλ και χάρη.

Κατασκευασμένο από κορυφαίο σφενδάμι, το Long Island Fish Surfskate διαθέτει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευέλικτη οδήγηση κάθε φορά. Το συμπαγές μέγεθός του, με μήκος 33 ίντσες και πλάτος 10,5 ίντσες, παρέχει απίστευτη ευελιξία και έλεγχο, επιτρέποντάς σας να πλέκεστε μέσα στα αστικά τοπία με αβίαστη ακρίβεια.

Εξοπλισμένο με διάμετρο τροχού 66 χιλιοστών και φορτηγά ακριβείας με ανεστραμμένο kingpin με τυπικές κρεμάστρες, αυτό το surfskate προσφέρει μια αυθεντική αίσθηση σερφ, αναπαράγοντας τις ρευστές κινήσεις και τους ελιγμούς carving που αγαπάτε. Νιώστε τη βιασύνη καθώς σκαλίζετε, στρίβετε και αντλείτε το δρόμο σας μέσα από οποιοδήποτε έδαφος, αποτυπώνοντας τη συγκίνηση του σερφ χωρίς την ανάγκη για κύματα.

Είτε είστε ένας έμπειρος σέρφερ που αναζητά μια νέα πρόκληση είτε ένας λάτρης του skateboarding που αναζητά μια νέα δόση αδρεναλίνης, το Long Island Fish Surfskate είναι ο τέλειος σύντροφός σας. Ζήστε την τέλεια ισορροπία σταθερότητας και απόκρισης καθώς σκαρφαλώνετε στους δρόμους, αγκαλιάζοντας τις ατελείωτες δυνατότητες αυτού του αξιόλογου surfskate. Γίνετε μέλος της επανάστασης των surfskate και κάντε κάθε βόλτα σας μια αξέχαστη περιπέτεια.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
20.75" (52.7cm)
Μήκος μύτης:
2.25"
Μήκος ουράς:
6.32"
Μήκος deck:
33" (83cm)
Φάρδος deck:
10.5" (26.7cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro