×
Μενού
YOW

Huntington Power Surfing Series Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Διασχίστε τους δρόμους με τη χάρη και το στυλ ενός σέρφερ με το YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate, την απόλυτη βόλτα για τους επίδοξους κυματοδηγούς και τους έμπειρους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Κατασκευασμένο από κορυφαίο σφενδάμι, αυτό το surfskate διαθέτει εξαιρετική αντοχή, ανθεκτικότητα και ευελιξία, εξασφαλίζοντας μια ομαλή βόλτα ανεξαρτήτως εδάφους. Με γενναιόδωρο μήκος καταστρώματος 30 ιντσών και πλάτος 9,5 ιντσών, το YOW Huntington Power παρέχει άφθονο χώρο για άνετη τοποθέτηση των ποδιών και εύκολη ευελιξία.

Διαθέτοντας μια μοναδική σχεδίαση kicktail, αυτό το σερφ πατίνι επιτρέπει αβίαστα κόλπα και απότομες στροφές, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διοχετεύσετε τον εσωτερικό σας σέρφερ, ακόμη και όταν τα κύματα δεν υπάρχουν πουθενά. Εξοπλισμένο με τροχούς 66 mm που γλιστρούν ομαλά και φορτηγά με ανεστραμμένο kingpin που ανταποκρίνονται, αυτό το surfskate προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση surfing σε σταθερό έδαφος.

Είτε σκαρφαλώνετε στους δρόμους της πόλης, είτε κάνετε βόλτες στα πεζοδρόμια της παραλίας, είτε απλά βελτιώνετε τις ικανότητές σας στο τοπικό skatepark, το YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate είναι ο τέλειος σύντροφός σας. Ζήστε τη συγκίνηση του σερφ, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, και αγκαλιάστε τις ατελείωτες δυνατότητες αυτής της ευέλικτης και συναρπαστικής βόλτας.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
17" (43.2cm)
Μήκος μύτης:
2.78"
Μήκος ουράς:
5.91"
Μήκος deck:
30" (76.2cm)
Φάρδος deck:
9.5" (24.1cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro