×
Μενού
YOW

Hossegor Power Surfing Series Surfskate

(1)
1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Διασχίστε τους δρόμους με το YOW Hossegor Power Surfing Series Surfskate και ζήστε την έξαψη του σερφ, όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτό το ολοκληρωμένο surfskate είναι κατασκευασμένο με κορυφαία υλικά και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αυθεντική αίσθηση surfing στη στεριά. Το κατάστρωμα 29 ιντσών (74 cm), κατασκευασμένο από στιβαρό σφενδάμι, διαθέτει μια κομψή kicktail για δυναμικούς ελιγμούς και ευέλικτες στροφές.

Τα σχολαστικά σχεδιασμένα inverted kingpin trucks, εξοπλισμένα με στάνταρ κρεμάστρες και λειτουργικότητα carving, παρέχουν εξαιρετική σταθερότητα και απαράμιλλες δυνατότητες carving. Σε συνδυασμό με τους τροχούς ομαλής κύλισης 66 mm, αυτό το surfskate σας επιτρέπει να ρέετε στους δρόμους, να μιμείστε κινήσεις σερφ και να απολαμβάνετε την ελευθερία της κυματοδρομίας σε οποιοδήποτε έδαφος.

Το Hossegor Power Surfing Series Surfskate της YOW είναι ο τέλειος σύντροφος για τους έμπειρους σέρφερ που λαχταρούν να διατηρήσουν τις ικανότητές τους κατά τη διάρκεια επίπεδων περιόδων ή για όσους ανυπομονούν να βιώσουν τη συγκίνηση του σέρφινγκ πέρα από την παραλία. Αγκαλιάστε τον τρόπο ζωής του σερφ και ξεκινήστε μια ατελείωτη βόλτα με κάθε ώθηση.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
17" (43.2cm)
Μήκος μύτης:
3.28"
Μήκος ουράς:
5.4"
Μήκος deck:
29" (74cm)
Φάρδος deck:
9.5" (24.1cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

κριτικές   (1)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (1 κριτικές)

SkatePro