×
Μενού
YOW

Amatriain Signature Series Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

YOW Amatriain Signature Series Surfskate - Η τέλεια βόλτα για Surf και Street

Το YOW Amatriain Signature Series Surfskate είναι η απόλυτη βόλτα για όσους αγαπούν το surf και το skate. Αυτό το κορυφαίο surfskate συνδυάζει υψηλής ποιότητας κατασκευή με κομψό σχεδιασμό για να δημιουργήσει μια σανίδα που είναι ιδανική τόσο για surfing όσο και για street skate.

Το Amatriain Signature Series Surfskate είναι κατασκευασμένο με ένα ανθεκτικό deck από σφένδαμο που παρέχει μια σταθερή και ευέλικτη πλατφόρμα για τα πόδια σας. Το κατάστρωμα διαθέτει kicktail για μεγαλύτερη ευελιξία, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε μια ποικιλία από κόλπα και ελιγμούς. Το μεταξόνιο 20" παρέχει σταθερή και άνετη οδήγηση, ενώ οι τροχοί 66 mm με ρουλεμάν ακριβείας υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν ομαλή και γρήγορη κύλιση.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Amatriain Signature Series Surfskate είναι τα ανεστραμμένα φορτηγά του Kingpin, με στάνταρ κρεμάστρα, carving, surfskate. Αυτά τα φορτηγά σας επιτρέπουν να στρίβετε και να κάνετε carve σαν να σερφάρετε στα κύματα, καθιστώντας αυτό το surfskate ιδανικό για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας στο surfing.

Με τον κομψό σχεδιασμό του και την ανώτερη απόδοση, το YOW Amatriain Signature Series Surfskate είναι η τέλεια επιλογή για αναβάτες όλων των επιπέδων. Είτε είστε αρχάριος που μόλις ξεκινάτε είτε έμπειρος επαγγελματίας που αναζητά μια νέα πρόκληση, αυτό το surfskate είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
20" (50.8cm)
Μήκος μύτης:
2.96"
Μήκος ουράς:
6.47"
Μήκος deck:
33.5" (85.1cm)
Φάρδος deck:
10" (25.5cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Ακρίβεια ρουλεμάν:
Δε διευκρινίζεται
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving, Surfskate trucks
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro